SC Wolvesin edustusjoukkue on voittanut jalkapallo-ottelun! Pallo-Iirot/2 kaatui komeasti maalein 4-1 (3-0).

Tuskin kukaan ajatteli 12.10.2019, kun TuWe/2 kaatui maalein 3-9 ja SCW suuntasi kohti kaudenpäätösristeilyä, että seuraavaa voittoa saataisiin odottaa 635 päivää. Niin siinä kuitenkin kävi, että Tampa Bay Lightning kerkesi voittamaan Stanley Cupin kahteen kertaan siinä välissä kun SCW metsästi sitä seuraavaa kolmea pistettä.

Illan otteluun luotu pelisuunnitelma oli runsaista poissaoloista johtuen osittain pakonkin sanelema, mutta yhtä kaikki se toimi erinomaisesti. SCW:llä oli kahteen ensimmäiseen peliin verrattuna keskikenttä täysin hallussa ja vastustajan puolustuslinjaa päästiin haastamaan monelta rintamalta.

Ottelun avausmaalin iski Joel Ylistalo vartin pelin jälkeen läpiajosta. Samalla avausmaali toimi itseluottamusruiskeena, sillä kymmenen minuuttia myöhemmin sama mies tuplasi 25 metristä Vuoden maali -ehdokkaalla kotijohdon 2-0:aan. Kun vielä Miikka Lempinen naulasi puolen tunnin kohdalla taululle lukemat 3-0, uskalsi ajatukset kääntää jo varovaisen optimistisiksi.

Toisen jakson alkuun saatiin kuitenkin kylmää vettä niskaan, kun Iirot pääsi turhan helposti kaventamaan. 3-2-maalikaan ei jäänyt kauas, mutta Valtteri Laineen komea torjunta läpiajosta piti vieraat kahden maalin päässä.

Raumalaisten takaa-ajo jäi lopulta vajaaksi, kun viimeiset vaihtopelaajat käytettiin 65. minuutilla ja tämän jälkeen alkoi raumalaispelaajistossa kramppaamaan pohkeet oikein urakalla. Vaihtoon ei kuitenkaan ollut asiaa, mutta täysiä tehoja ei enää Iirot-koneesta saatu irti.

Lopussa Mikael Lahtivuori pääsi vielä niittaamaan avausmaalinsa Susipaidassa, ja näin ottelun loppulukemat kirjattiin SCW:lle 4-1.

-"Koko joukkue pelasi uhrautuvan pelin. Maalipaikkoja oli taas enempäänkin. Omassa päässä Valdo piti huolen, ettei vastustaja päässyt lähelle yhdestä takaiskusta huolimatta. Otteet paranevat peli peliltä, tästä on hyvä jatkaa", kommentoi SCW-koutsi Jyrki Filatoff.

Viikon päästä torstaina SCW matkustaa Lietoon paikallisen Pallon vieraaksi, tervetuloa kannustamaan SCW jopa voittoputkeen!

//DL

 

Kokoonpano

Vaihdot:

64' H Filatoff -> Allén
81' Lempinen -> Ljesnjanin

 

Pöytäkirja: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/1951733/events

 

Ottelun kolme Sutta (by Jyrki Filatoff):

*** Joel Ylistalo

** Jose Ikonen

* Jami Virtanen, Jani Masalin

  • autotarvike.png
  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • stadium.jpg
  • op_valk.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31