SC Wolves otti sunnuntaina makean vierasvoiton Tampereelta, kun Ilves kaatui maalein 5-8.

Kauden päättävään divarikarsintamatsiin tuli vihdoin se nälkäinen ja taisteleva Susilauma, jota ollaan kaivattu. Jasu Pääkkö ja Oskari Laaksonen iskivät tanssien ensitahdit, joskin Ilves kavensi heti Laaksosen osuman jälkeen pelin 1-2:een. Heikki Gustafssonin patenttikantilla Wolves siirtyi uudestaan kahden maalin johtoon, mutta ennen taukoa Ilves tuli uudestaan maalin päähän.

Pirteän kevään pelannut Emil Roue karvasi ajassa 26.51 pallon Ilvekseltä ja iski pelivälineen uuniin. Vuorotahtia kuitenkin mentiin, ja seuraavana osui taas Ilves. Kuutisen minuuttia myöhemmin oltiin tasoissa, ja 4-4-lukemista lähdettiin päätöserää kohti.

Kolmannen erän ensimmäinen vaihto päättyi Wolves-maaliin, kun Miikka Lempinen nosti keskialueen yli ja levitti kapteeni Pääkölle, joka päivän toisella osumallaan otti joukkuetta reppuselkään. Ajassa 50:57 Oskari Laaksonen ja Patri Filatoff ryöstivät pallon keskialueella ja jälkimmäinen vei Wolvesin uudestaan kahden maalin karkumatkalle. Ilves pääsi lopussa ilman maalivahtia taas niskaan hengittämään, mutta tasoihin asti ei kiri riittänyt. Wolves puolestaan kaunisteli loppulukemat 5-8:aan osumalla kahdesti tyhjiin Laaksosen ja Sauvonsaaren toimesta.

-"Iso teema oli että jokainen nauttii pelistä, siinä onnistuttiin ja pelissä näkyi tietty rentous. Taas saatiin palloakin pussiin, mikä tietysti keskimäärin helpottaa voittamista. Äijät teki hyvin hommia molempiin suuntiin, vaikka pelissä ei ollut varsinaista panosta. Haluttiin kuitenkin päättää kausi kunnialla", summaa Wolves-luotsi Marko Vehmanen.

Wolvesille siis makea 3 pisteen voitto kauden päätöspelistä, nyt siirrytään taas kesän futiskentille ja salibandyn osalta aloitetaan valmistautuminen kohti kautta 2021-2022.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/236857/yhteenveto

Videotallenne: https://solidsport.com/sc-wolves-salibandy/games/g/eu0m6upw

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Patri Filatoff, Oskari Laaksonen, Tommi Sauvonsaari, Olli Kokkola, Teemu Pakarinen

** Jasu Pääkkö, Emil Roue, Arttu Linnavuori, Miikka Lempinen, Heikki Gustafsson, Werneri Laaksonen

* Klaus Kulmaneva, Robin Andersson, Anton Wikström, Sergei Nurmi, Joona Kaario, Oskari Kajander, Toni Hurme, Joel Ylistalo

  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31