SC Wolves ei jättänyt sunnuntain kotiottelussa selittelyille sijaa, vaan piti pisteet Paraisilla maalein 10-3 (2-0,6-1,2-2).

Ottelun avauserä oli tiukkaa vääntö, jossa pääosaa esittivät maalivahdit molemmissa päissä. Wolves pääsi kuitenkin tauolle johtoasemassa, kun kolmosketju onnistui kahdesti Klaus Kulmanevan ja Tommi Liimataisen osuessa.

Toinen erä on perinteisesti ollut SCW:lle vaikea, mutta nyt jostain oli kaivettu semmoista käärmekeittoa, että vaikeudet olivatkin siuntiolaispäädyssä. Jasu Pääkön 3-0-maalin jälkeen Storm pääsi ylivoimalla kaventamaan, mutta tämän jälkeen alkoi pommitus. Teemu Pakarisen, Oskari Laaksosen, Arttu Linnavuoren ja Pääkön toisella maalilla peli oli 7-1 ja Storm vaihtoi maalivahtia. Juuri ennen erän loppua Patri Filatoff naulasi pelin vielä 8-1:een.

Päätöserässä Storm alkoi osoittamaan turhautumisen merkkejä ja peli äityi välillä aika rumaksi. Wolves osui kahdesti ylivoimalla, maalintekijöinä Patri Filatoff ja Oskari Laaksonen. Storm onnistui niin ikään kahdesti, ja näin valotaulu näytti ottelun päätteeksi lukemia 10-3.

-"Eka erä oli vähän nihkeä, mutta hienosti kolmonen taisteli pallot verkkoon. Tokassa saatiin pallo paremmin itselle haltuun ja hyödynnettiin paikat kovalla prosentilla. Kolmoserä oli riittävän tehokas ja pidettiin oma pää hyvin. Kokonaisuutena todella ehjä suoritus", kommentoi SCW-valmentaja Juho Salonen. -"Ottelussa onnistuttiin jokaisella osa-alueella. Hyökkäyspäässä tehot jakaantuivat laajalla rintamalla, puolustuspeli oli tiivistä ja kirsikkana kakun päälle Santeri Terhon debyytti tolppien välissä oli todella onnistunut", Salonen päättää.

SCW nousi nyt kuuteen pisteeseen, ja tässä vaiheessa kautta se oikeuttaa taulukon neljänteen sijaan. Tulevana perjantaina Susia odottaa yksi kauden kovimmista haasteista, kun joukkue matkustaa paikallispeliin Mynämäelle, jossa vastaan asettuu kauden puhtaalla pelillä aloittanut SBS Wirmo.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/216063/live/

Ottelun kolme Sutta (by Juho Salonen):

*** Jasu Pääkkö, Santeri Terho

** Patri Filatoff, Teemu Pakarinen

* Klaus Kulmaneva, Robin Mattila, Toni Hurme

 

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31