Sunnuntain reissu Raumalle ei kartuttanut SC Wolvesin pistesaldoa, vaan SalBa oli vahvempi maalein 4-2 (1-1,2-1,1-0).

Avauserä oli tasainen, kuten perjantainakin. Tällä kertaa taukoa lähdettiin viettämään 1-1-lukemista, SalBan osuessa ottelun alussa ja Teemu Pakarisen vastatessa tasoitusmaalista. Wolvesilla oli sauma siirtyä johtoonkin, mutta Oskari Laaksosen rankkariyritys kilpistyi raumalaisvahtiin.

Johtoon SCW kuitenkin pääsi, kun toista erää oli pelattu kolmisen minuuttia. Kulmavaparista pallo Tommi Sauvonsaarelle, joka latoi pienestä kulmasta millintarkan kudin tolpan kautta sisään. SalBa kuitenkin tasoitti hetkeä myöhemmin ja onnistui vielä ajassa 30.06 siirtymään uudestaan kuskin paikalle.

Päätöserässä nähtiin vain yksi osuma, ja sekin valitettavasti kotijoukkueelle, joten pisteet jäivät sunnuntaina Rauman Kauppikselle. Wolvesin osalta isoimmat miinukset menee maaliteon vaikeudelle sekä jäähyilylle (viisi kaksiminuuttista). Plussana puolustuspelaaminen, laukausten peitto ja alivoimapelaaminen, jota saatiin harjoitella urakalla.

-"Pienistä asioista jäi tänään uupumaan, että olisi pisteitä lähtenyt mukaan. Neljä kun päästää, niin sillä ollaan lähellä voittoa. Riittävästi oli paikkoja tehdä ja maalivahti Laaksonen antoi mahdollisuuden voittoon, mutta kaveri oli tänään piirun verran tehokkaampi", kommentoi SCW:n valmentaja Marko Vehmanen. -"Alivoimalle pitää myös nostaa iso hattu, todella hyvää ja nöyrää tekemistä. Joka äijälle pakko antaa tunnustusta koko pelistä ja siitä, että painettiin loppuun asti. Marginaalit oli pienet, tällä kertaa näin päin", Vehmanen Summaa.

Karsintasarja jatkuu ensi viikonloppuna yhdellä matsilla, kun KrP Akatemia vierailee Paraisilla. Koitetaan vääntää jotain livestriimiä pystyyn, katsotaan miten onnistuu!

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/236836/yhteenveto 

Videotallenne: https://solidsport.com/rauman-salba-ry-miehet/games/g/3l5zrvrh

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Werneri Laaksonen

** Tommi Sauvonsaari

* Anton Wikström, Olli Kokkola, Miikka Lempinen

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30