SC Wolves otti sunnuntaina pelatuista kahdesta ottelusta täydet pisteet, kun sekä SB Somero että AFC Campus kaatuivat vakuuttavasti.

SB Somero - SCW 1-13 (0-5,1-6,0-2)

Käytännössä heti ottelun alusta oli selvää, kumpi joukkue tulee ottelun viemään, sen verran selkeä oli tasoero. Sergei Nurmi ja Max Millner veivät Wolvesin heti ensimmäisten vaihtojen aikana johtoon, Teemu Helminen jatkoi muutamaa minuuttia myöhemmin ja vielä erän lopulla Nurmi ja Patri Filatoff viimeistelivät taukolukemiksi 0-5. Erän torjunnat 12-0 kuvastavat aika pitkälti erää.

Jäätävällä pelipäällä ollut Sergei Nurmi niittasi toisen erän alkuun ottelun kolmannella ja neljännellä maalillaan Sudet jo 0-7-johtoon, ennen kuin SB Somero sai edes ensimmäisen laukauksen maalia kohti. Tuon ensimmäisen laukauksen paluupalloa ei kuitenkaan saatu siivottua pois, vaan somerolaishyökkääjä pääsi tuikkaamaan kavennusmaalillaan 3. divisioonan debyyttiotteluaan pelanneen Johannes Leinon nollan rikki.

Selkeää oli tosiaan jo ennen sitä, mutta lopullinen irtiotto nähtiin 25 minuutin kohdalla, kun minuutissa ja 12 sekunnissa Helminen, P Filatoff, Lehtinen ja Liimatainen venyttivät lukemat jo numeroihin 1-11.

Katkaisua jouduttiin odottamaan päätöserän puolelle. Parivaljakko Patri Filatoff - Krister Mähönen naulasivat ensin erän alkuun 1-12-maalin ja ajassa 35.07 ratkaisevan 1-13-maalin. Tuo katkaisumaali ja etenkin sen syöttöpiste oli siinä mielessä merkittävä, että kyseessä oli Krister Mähösen ottelun kuudes syöttöpiste, ja näin Mähönen otti yksin nimiinsä yhden ottelun syöttöpiste-ennätyksen. Aikaisempaa viiden syötön ennätystä Mähönen oli toki itsekin ollut mukana jakamassa.

Ei muuta kuin kaksi pistettä plakkariin ja katseet kohti iltapäivän toista ottelua.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sb-somero-sc-wolves/3505/3315?id=11349&name=SC%20Wolves

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Sergei Nurmi
** Patri Filatoff
* Miikka Lempinen

 

AFC Campus - SCW 1-5 (0-1,0-1,1-3)

Päivän toinen ottelu alkoi juuri niin kuin ensimmäinen päättyi, kun heti ensimmäisessä vaihdossa Krister Mähönen löysi Patri Filatoffin, joka vei Wolvesin 0-1-johtoon. Maali-iloittelu kuitenkin loppui tämän jälkeen kuin seinään, sillä tasaiseen avauserään ei lisämaaleja nähty. 

Toisessakin erässä ainoana onnistui Sergei Nurmi, päättäen vastahyökkäyksen päivän viidenteen osumaan. Aivan erän lopulla Campukselle tarjottiin kavennuspaikka rankkarilla, mutta Jesse Salo pakotti ohilaukauksen ja tauolle 0-2-lukemista.

Kolmannessa erässä Campus sitten sai kuparisen rikki ja haastoi tosissaan ottelun voitosta. Kavennusmaalin myötä Wolves kuitenkin heräsi ja naulasi tarvittavat maalit. Teemu Helminen, Krister Mähösen ja Perttu Laitilan maaleilla SCW otti lopulta 1-5-voiton ja varmisti näin täyden pistesaaliin viikonlopun otteluista.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/afc-campus-sc-wolves/3506/3315?id=11349&name=SC%20Wolves

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Krister Mähönen
** Jesse Salo
* Teemu Helminen

 

Lauantaina 17.11. PUNT:issa sitten kauden ensimmäinen yksittäinen ottelu, ja millä herkkupalalla lähdetäänkään liikkeelle: Tappioitta sarjassa viilettävät Wolves ja SC Toivo iskevät yhteen kärkikamppailun merkeissä kello 15.15 alkavassa ottelussa!

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • bws.jpeg
  • autotarvike.png
  • petja.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • target_white.png
  • op_parainen.png
  • crossgym_logo-02.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31