Salibandykolmosen kauden toinen turnaus mitellään sunnuntaina SB-Areenalla (ja lohkon toinen puolikas Hanhivaarassa).

SC Wolves pelaa loppusyksyn pelit kaikki yksittäisinä otteluina, mutta huomenna mennään vielä kahden pelin päivällä, kun vastaan asettuvat SB Somero ja AFC Campus.

Wolves aloitti kautensa tasapelillä ja voitolla. SalPa-tasurin jälkeen joukkue nosti toiseen peliin tekemisen aivan uudelle tasolle ja nuiji SBS Lieto 3:n maanrakoon lukemin 9-1.

Vanha kiistakumppani SB Somero on kahden vuoden takaisista peleistä muuttunut suuresti. Tarkoituksella tai pakon sanelemana, mutta ainakin Paraisten avausturnauksen perusteella nuorennusleikkaus on ollut raju. Ei se kaudella 2016-17 mikään ikäloppu porukka ollut, mutta nyt taitaa keski-ikä sijoittua jonnekin parinkympin tienoille. PUNT:issa somerolaiset hävisivät avauspelinsä SalPa:lle, mutta otti toisesta matsista kaksi pistettä KiU:lta kovan taistelun jälkeen.

Päivän toisesta vastustajasta AFC Campuksesta ei olekaan sitten enempää tietoa kuin mitä tulospalvelusta voi lukea. Siellä näkymä on selvä: Campus voitti avausturnauksen molemmat matsinsa ja on siis viimeiset kolme viikkoa paistatellut jaetulla piikkipaikalla. Sen verran tietysti pitää nostaa esiin, että vastapuolelta löytyy Wolvesin Santeri Rintalan isoveli Valtteri.

Wolves on avausturnauksen jälkeen saanut harjoitella ehjät kolme viikkoa. Rosterin laajuuden ansiosta muutama flunssa tai työmeno ei ole menoa haitannut, vaan hyvin on porukkaa ollut harjoituksissa ja kuvioita ollaan saatu hiottua. 

-"Videolta katsottiin sekä hyvät asiat että kehityskohteet ja ollaan reeneissä pyritty mm. pienpelien kautta parantamaan peliä. Uskon niiden asioiden näkyvän viikonloppuna meidän pelissä", toteaa pääkäskyttäjä Marko Vehmanen. "Vastustajiin ei olla keskitytty, vaan kyllä oman tekemisen kautta lähdetään pistetiliä kartuttamaan", Vehmanen jatkaa.

Kolmella ketjulla päästään hyökkäämään myös sunnuntain koitoksiin, ja kuten avausturnauksessa jää tälläkin kertaa muutama mies vielä kolmen ketjun ylikin. Varakapteeni Heikki Gustafsson joutuu alaraajavamman takia pitemmälle huilille, mutta mies siirtyy Marko Vehmasen avuksi penkin taakse. Gustafssonin lisäksi poissa ovat ainoastaan Arttu Linnavuori, Ville Mäkinen sekä Valtteri Ylander.

Sunnuntaina siis nokka kohti SB-Areenaa, Wolves pelaa 11.30 ja 14. Tervetuloa!

  • petja.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • bws.jpeg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_parainen.png
  • KSM_Manhattan.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • target_white.png

Matsikalenteri