SC Wolves avasi sunnuntaina kautensa salibandyn 3. divisioonassa tasapelillä ja voitolla.

SCW - SalPa 4-4 (1-3,1-0,2-1)

Ottelun alku oli hyvin pitkälti Wolvesin hallintaa, mutta tehotonta sellaista. Tehoista vastasi sen sijaan SalPa, joka latoi avauserässä neljästä kudista kolme reppuun. Max Millner kuitenkin runnoi tärkeän 1-3-kavennuksen erän loppuun ja toi Wolvesin kahden maalin päähän.

Toisessa erässä SalPa oli paremmin pelissä mukana, mutta Wolves vei erän Krister Mähösen komealla maalilla 1-0 ja päätöserään siis 2-3-lukemista.

Kolmoserää ehdittiin pelata vähän päälle 4 minuuttia, ennen kuin Patri Filatoff tasoitti ottelun maalin kulmalta. SalPa siirtyi uudestaan johtoon, mutta nelisen minuuttia ennen päätössummeria Heikki Gustafsson latoi patenttikantin takayläkköön. 4-4-lukemiin matsi myös päättyi, ja näin kausi avattu molempien joukkueiden osalta pistejaolla.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-salpa/3493/3315?id=11349&name=SC%20Wolves

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Krister Mähönen
** Patri Filatoff
* Roni Peltonen

 

SCW - SBS Lieto III 9-1 (4-1,3-0,2-0)

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui vain 1+8-rosterilla operoinut SBS Lieto III. Wolves käytti tämän hyödykseen ja painoi päälle kuin se kuuluisa yleinen syyttäjä. Krister Mähönen avasi maalikarkelot heti ensimmäisessä vaihdossa, ja Teemu Junno tuplasi johdon heti perään.

Armoitettu maalintekijä, tuore kapteeni ja muutenkin todella komea mies Junno pisti sitten oikein ranttaliksi ja päätti heti perään kaksi seuraavaakin vaihtoaan maaleihin ja niitä seuranneisiin erittäin hillittyihin tuuletuksiin. Itse asiassa Wolves-huoltaja Erkka Filatoffin "Send in the Hats"-tuuletukset olivat Junnoon verrattuna moninkertaiset, kun Junno oli hattutempullaan vienyt Sudet jo 4-0-johtoon.

4-0-tilanteessa lietolaiset saivat liinat kiinni, eikä Wolveskaan selvinnyt erästä puhtain paperein, kun vastustaja pääsi vielä kaventamaan taukolukemiksi 4-1.

Toisessa erässä Wolves jatkoi hallintaa, ja onnistuikin Santeri Rintalan, Max Millnerin ja Arttu Linnavuoren maaleilla karkaamaan jo ratkaisunmakuiseen 7-1-johtoon. 

Päätöserä olikin sitten lähinnä pelailua. Millner pisti ottelun toisellaan pelin 8-1:een ja reilut kolme minuuttia ennen loppua Patri Filatoff pääsi Lieto-alakerran sähläyksestä lyömään loppulukemat 9-1:een.

Tasapelin seuraksi Wolves sai avausturnauksesta taulukkoon voiton, joten päivää voidaan pitää onnistuneena. 

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-sbs-lieto-3/3496/3315?id=11349&name=SC%20Wolves

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Teemu Junno
** Max Millner
* Santeri Rintala

 

Seuraavat pelit 4.11. SB Areenalla, tuolloin vastassa nuori ja nälkäinen SB Somero sekä kahdella voitolla aloittanut AFC Campus.

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • petja.jpg
  • bws.jpeg
  • autotarvike.png
  • op_parainen.png
  • KSM_Manhattan.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png

Matsikalenteri