SC Wolvesin kausi salibandyn 3. divisioonassa alkaa huomenna kotiturnauksella. 

SC Wolves kävi viime kaudella Kakkosdirressä hakemassa kokemusta, mutta vielä ei riittänyt rahkeet siellä säilymiseen vaan tuloksena oli putoaminen takaisin 3. divisioonaan. Kesän aikana Wolves astui uuteen aikaan, kun penkin taakse kiinnitettiin Marko Vehmanen. Pelitapaa on hiottu nyt parisen kuukautta ja uskallan väittää Wolvesin olevan valmiimpi kauteen kuin koskaan aikaisemmin.

Kokoonpano

Wolves säilyy pelaajiston osalta pääosin muuttumattomana viime kaudesta. Miinuspuolella toki ison loven tekee viime kauden MVP:n Jasu Pääkön lähtö Wirmoon. Pääkön lisäksi Frank Lundén (ja Jani Särkelä jo kauden aikana) siirtyi Piffeniin ja Jyri Lehto on ainakin toistaiseksi lyönyt mailakassin naulaan. 

Tulopuolelta löytyy pakkiosastoa vahvistavat Santeri Rintala (TVA) ja Tommi Lehto (SB Naantali) sekä hyökkäykseen Ville Mäkinen (SC Toivo), Roni Peltonen (free agent), Teemu Helminen (SCW 2) sekä Perttu Laitila (HaKi). Tolppien väliin löytyy myös kaksi uutta miestä, kun Johannes Leino nostettiin SCW 2:sta ja Valtteri Ylander edustaa Wolvesia rinnakkaisedustuksella KBV:n junioreista.

Wolvesin kapteenisto valittiin tällä viikolla, ja tällä kaudella kapteeninnauhaa kantaa Teemu Junno. Varakapteeneina toimivat Heikki Gustafsson sekä Patri Filatoff.

Preseason

SCW on syksyn aikana pelannut kuusi ottelua, joista tuloksena kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Suomen Cupissa tie tyssäsi heti ensimmäiseen turnaukseen, kun KaKo ja KalvKe voittivat Sudet, HIP:in kaatuessa viimeisessä (merkityksettömässä) ottelussa. Kolmesta harjoituspelistä Wolves pelasi 1-1-tasapelin SB Naantalia vastaan, hävisi FBC Turun A-junnuille 3-2 ja voitti Pargas IF:n 2-1. 

Vastustajat

Wolvesin lohkon 10 joukkueesta kuusi (AFC Campus, SB Hirvensalo 2, SB Somero, SBS Lieto 3, SC Toivo sekä TVA) pelasivat viime kaudella myös Kolmosdirreä. KiU, SalPa (entinen Isännät) ja Yrmyt nousivat Nelosesta, kun taas Wolves on lohkon ainoa ylhäältä tullut. Vastustajista SB Hirvensaloa lukuun ottamatta kaikki muut ovat vanhoja tuttuja, mutta kokoonpanot ja voimasuhteet elävät ja ovat eläneet sen verran, että sen tarkempi ennakkospekulointi on vaikeaa. Huomisen jälkeen ollaan varmasti taas viisaampia (lohkon joukkueet ovat kaikki huomenna tulessa, puolet PUNT:issa ja puolet SB Areenalla).

Sarjajärjestelmä

Tämän kauden uutuutena ottelut pelataan 3x15 minuuttia tehokasta aikaa. Uutuutena on myös mahdollisuus yksittäisiin otteluihin, mikäli joukkueet niin keskenään sopivat. Siksi osa peleistä pelataan yksittäisinä, osa turnausmuotoisesti. Kovia päiviä on siis luvassa aina kun vuorossa on kahden pelin päivä. Tehokkaasta peliajasta Wolvesilla on ainoana lohkon joukkueista kokemusta, kun se viime kaudella pelasi Kakkosessa 3x20 minuutin peliajalla.

Panoksena on kaksi paikkaa nousukarsintoihin, suoria nousijoita ei tällä kaudella tunneta. Alaspäin puolestaan yksi tippuu suoraan, yksi karsii.

 

Sen pidemmittä puheitta tervetuloa seuraamaan Wolvesin otteita ja taistelua paikasta nousukarsinnoissa!

  • petja.jpg
  • bws.jpeg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • KSM_Manhattan.png
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png
  • op_parainen.png
  • crossgym_logo-02.jpg

Matsikalenteri