SC Wolves päätti vuoden 2018 voittamalla KiU:n lukemin 13-2 (8-1,0-1,5-0).

Sarjakärkenä otteluun lähtenyt SC Wolves otti heti ottelun alussa komennon, kun Teemu Junno avasi maalihanat ajassa 1.01. Viiden minuutin kohdalla Tommi Lehto vei Sudet 2-0-johtoon ja puoli minuuttia myöhemmin taululla oli jo 3-0-lukemat Junnon toisella maalilla. 

Ajassa 8.38 Junno osui ottelussa jo kolmannen kerran, mutta valitettavasti tällä kertaa pallo kaivettiin Valtteri Ylanderin selän takaa omasta maalista. Takaiskumaalista toivuttiin kuitenkin nopeasti, ja heti seuraavassa vaihdossa Klaus Kulmaneva niittasi ottelun 4-1:een. Ajassa 10.39 kapteeni Junno sai ihan oikeasti hattutempun täyteen, kun mies pisti SCW:n neljän maalin johtoon.

Ottelu repesi lopullisesti jo ensimmäisen erän lopussa, kun Klaus Kulmaneva ja Tommi Lehto ensin osuivat ottelun toisilla maaleillaan ja tämän jälkeen vielä koko kansan suosikki Joel Ylistalo viimeisteli rankkarista taukolukemat 8-1 ajassa 14.33.

Ensimmäisen erän ilotulitus vaihtui toisessa erässä täysin päinvastaiseen. Wolves-hallintaa peli oli edelleen, mutta maalit jäivät puuttumaan. Erä olikin lopulta maalivahtien näytöstä, sillä Wolves-vahti Ylander ja virkaveli toisessa päässä torjuivat erässä yhteensä 20 kertaa ja vain kerran sytytettiin kuvittelliinen punavalo, kun KiU iski erän ainoan maalin ajassa 26.00.

Päätöserään maalijyvä saatiin taas kohdilleen, Max Millnerin osuessa ensin ja Teemu Junnon laittaessa ottelun neljännellään Susille kympin täyteen. Ajassa 36.10 KiU otti 5 minuutin jäähyn ja SCW pääsi rauhassa jauhamaan viidellä neljää vastaan. Edellisissä peleissä tukkoisesti toiminut ylivoima sai vihdoin muutaman onnistumisen alle, kun ensin Sergei Nurmi plinttasi pallon ylänurkkaan ja hetkeä myöhemmin Miikka Lempinen vei Susipaidat 12-2-johtoon. Lempinen muuten päättää vuoden kahden ottelun maaliputkessa, mikä on ihan hyvin kun mies ylipäätään laukoo keskimäärin joka kolmannessa ottelussa.

Kolme minuuttia ennen loppua Patri Filatoff viimeisteli loppulukemat 13-2:een ja Susille näin vuoden viimeisestä ottelusta täysi pistesaalis vahvalla pelillä. SC Toivo onnistui lauantaina voittamaan molemmat ottelunsa, joten sarjakärki kuitenkin vaihtui, ja SCW lähtee uuteen vuoteen sarjakakkosena pisteen takaa-ajomatkalta.

-"Ensimmäisessä erässä tehtiin sovittuja juttuja ja maalintekokin oli toivotulla tasolla. Toisessa erässä tuudittauduttiin liikaa johtoasemaan ja itse peli jäi vähän piippuun. Päätöserässä pallo liikkui hyvin ja saatiin YV-onnistumisia", kiteyttää Wolves-luotsi Marko Vehmanen. -"Peli oli sitä mitä odotin, vastustaja otti vastaan ja me hallittiin peliä. Tyytyväisiä voi olla, kun otettiin pisteet kotiin ja päästiin hyvin myllyttämään kolmella kentällä. Joululoman kautta tiukkaan kevätkauteen", Vehmanen päättää.

//DL

 

Tilastot:  https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-kiu/3525/3315

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Teemu Junno
** Tommi Lehto
* Sergei Nurmi & Max Millner

  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • petja.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • target_white.png
  • mehilainenneo_white.png
  • op_parainen.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • KSM_Manhattan.png

Matsikalenteri