SC Wolves palasi takaisin voittokantaan kaatamalla Blackbirdsin PUNT:issa voittolaukauskisan päätteeksi 6-5.

Blackbirds tuli sunnuntain otteluun täysin erilaisella jalalla kuin syyskuun avausotteluun. Wolves vaikutti jäävän vähän jalkoihin, kuten vuosi sitten joukkueiden kohdatessa PUNT:issa, mutta maalit pystyttiin yhtä lukuun ottamatta estämään. Se oli lopulta avainasemassa siinä, että SCW pääsi kuin pääsikin Arttu Linnavuoren ja Patri Filatoffin erän lopun maaleilla johtoasemassa ensimmäiselle erätauolle.

Keravalaiset kampesivat itsensä toisessa erässä rinnalle ja ohi, mutta Susipaidat eivät taaskaan suostuneet tyytymään takaa-ajoasemaan. Ajassa 31.41 Jasu Pääkkö iski pelin tasoihin ja vain 33 sekuntia myöhemmin SCW oli taas kuskin paikalla Teemu Pakarisen osuttua.

Maaleja kun iskettiin pareittain, niin arvatenkin seuraavat kaksi menivät Mustarastaille. Kymmenisen minuuttia ennen loppua tullut tasoitus sai kaverikseen todella ikävän johto-osuman ajassa 56.27. Tällä kaudella aiemminkin sitkeytensä osoittanut Wolves otti kuitenkin kylmänviileästi maalivahdin pois ja pyöritti peliä kuudella viittä vastaan. Palkinto saatiin reilu minuutti ennen täyttä aikaa, Oskari Laaksosen tasoittaessa pelin ajassa 58.53.

Jatkoajan oltua maaliton seurasi toisessa peräkkäisessä kotiottelussa voittolaukauskilpailu. Wolvesilta osuivat Teemu Pakarinen, Oskari Laaksonen ja Heikki Hirvisuo, ja kun Werneri Laaksonen torjui neljästä yrityksestä kolme, jäi lisäpiste Paraisille.

-"Vähän kaksijakoinen peli tänään. Kaksi pistettä saatiin, mutta enemmän olisi ollut otettavissa. Vähän jäi sitä myöten hapan maku pelistä. Ei oltu ihan niin teräviä tänään mitä ollaan oltu ja vähän oltiin kohmeessa. Annettiin muutama liian lepsu maali tänään kaverille. Toki aina siellä on se vastustaja kiusaamassa ja propsit heille että hyödynsivät paikkansa. Tietty lopun nousu ilman maalivahtia oli taas hieno ja rankkuskaba kruunasi sen. Hienoja onnistumisia ja Werneri Laaksonen oli tänään maalissa hyvä. Jokainen tietää, että parempaan pystytään ja sitä lähdetään taas tavoittelemaan ensi peliin kun päästään kotona pelamaan!", kommentoi SCW-luotsi Marko Vehmanen ottelua.

Vuoden viimeinen ottelu pelataan tulevana lauantaina niin ikään Paraisilla, kun Wolvesin vieraaksi saapuu EV Akatemia.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244179/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Werneri Laaksonen, Oskari Laaksonen

** Emil Roue, Patri Filatoff

* Teemu Pakarinen, Heikki Hirvisuo, Jasu Pääkkö

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31