SC Wolves otti sunnuntaina täydet neljä pistettä 3. divisioonan otteluista ja nousi sarjan piikkipaikalle.

SalPa - SCW 1-2 (1-1,0-0,0-1)

Kauden toinen kohtaaminen SalPa:n kanssa oli odotetun tasainen. Kaikki kunnia SalPa:n tiiviille puolustukselle ja peittävälle maalivahdille, mutta kyllä suurin syy ottelun vähämaalisuuteen löytyy Wolvesin viimeistely-yrityksistä. Tolpat kolisivat useampaan otteeseen, kuten myös hallin takaseinä.

Avausmaalia saatiin odottaa 12. peliminuutille asti, kunnes Toni Hurme väänsi pallon vanhanaikaisella reppuun. SalPa kuitenkin kuittasi minuutin myöhemmin, ja tauolle 1-1 -lukemista. 

Toinen erä oli maaliton. Päätöserän alussa Toni Hurmeelle tuomittiin viiden minuutin jäähy, hänen mailansa osuessa vahingossa SalPa-pelaajaa päähän. Wolves kuitenkin selvitti lähes ikuisuuden kestäneen alivoiman, ja ottelun viimeiseen kymmenminuuttiseen lähdettiin siis tasalukemista. Kolme minuuttia ennen loppua vapauttava 1-2-maali lopulta syntyi, tekijänä monessa mukana ollut Hurme. Ottelun tilastomerkintöjä kun katsoo, niin eipä siellä paljoa muuta kuin #29 Toni Hurme ole.

Johto lopulta piti loppuun asti, joten näin Wolvesille tärkeät kaksi pistettä ja revanssi salolaisista. Kahden maalin Hurmeen lisäksi ottelun ehdoton hahmo löytyy tolppien välistä. Johannes Leinon torjuntojen ansiosta kaksi maalia riitti voittoon.

-"Puolitoista erää huolimatonta pelaamista pallon kanssa. Pallot pomppi, syötöt oli huolimattomia eikä saatu kuulaa ykkösellä liikkeelle, joten puskemiseksi meni. Ei saatu laatupaikoista sisään, vaan sektoristakin lähteneet kudit viuhuivat ohi tai yli", summaa Wolves-luotsi Marko Vehmanen päivän avausottelua. "Ottelun käännekohta oli viiden minuutin alivoiman selvittäminen. Erittäin tärkeää, ettei vastustaja tehnyt maalia. Siitä iso käsi AV-jätkille ja tietysti maalivahdille viimeisenä lukkona. Leinolta muutenkin tänään aivan loistava peli", Vehmanen kiitteli. "Alivoiman jälkeen penkiltä kuului vaan, että "nyt mennään tekemään se nyytti", ja niinhän siinä kävi että kukapa muu kuin jäähyllä istunut Hurme kuittasi voittomaalin nimiinsä. Tiukka peli, josta kaksi pistettä plakkariin ja keskittymään seuraavaan peliin".

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/salpa-sc-wolves/3589/3315

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Johannes Leino
** Toni Hurme
* Miikka Lempinen, Santeri Rintala, Tommi Lehto, Arttu Linnavuori, Teemu Junno

 

SCW - KiU 8-1 (1-0,3-0,4-1)

Päivän toinen vastustaja oli ennakkoon helpompi, olihan SCW joulukuussa onnistunut KiU:n voittamaan peräti 13-2. Tahmainen meno kuitenkin jatkui, kun avauserän ainoa maali nähtiin ajassa 14.15, kun Tommi Liimatainen karkasi alivoiman päätteeksi puolittaiseen läpiajoon ja niittasi pallon alanurkkaan.

Toisessa erässä Wolves osui kolmesti, Sergei Nurmi tuplasi johdon ylivoimalla ajassa 22.27 ja Tommi Liimatainen osui ottelun toisellaan heti seuraavassa vaihdossa. Erän lopulla vielä Nurmestakin tuli kahden maalin mies, kun mies latoi maalivahdin puikoista taukolukemiksi 4-0. 

Päätöserän alkuun saatiin nauttia taideteoksesta á la Krister Mähönen. Hanhivaaran viimeisimpien valvontakamerakuvien mukaan KiU:n kärkikarvaaja ei ole vieläkään löytänyt hallista ulos, sen verran pyörälle Mähönen laittoi pään ennen kuin harhautti vielä toisenkin vastustajan ja tarjoili takatolpalle Patri Filatoffille, joka niittasi pelin 5-0:aan. Minuuttia myöhemmin Joel Ylistalo vei ylänurkkasivalluksella Sudet jo 6-0-johtoon, ja voitto alkoi varmistua.

SCW on viimeksi onnistunut pitämään nollan silloin kun seuran nimi vielä oli FBC Parainen ja historian ensimmäinen sarjanousukin oli vielä saavuttamatta, 8.1.2012 Jani Särkelä nollasi FBC TSP 2:n vitosdivarissa. Nollaa ei saatu tänäänkään pidettyä, kun ajassa 41.24 KiU onnistui ylivoimalla ohittamaan hyvin pelanneen Valtteri Ylanderin. Erän loppuun vielä Patri Filatoff ja Karl Nyqvist iskivät maalit mieheen, ja näin Wolvesille turvallinen 8-1-voitto. Jotain ottelun voimasuhteista kertoo myös torjunnat, SCW pommitti kiikalalaisten maalia kohti peräti 49 laukausta.

-"Pikkasen sorvattiin kokoonpanoa ja annettiin vastuuta laajemmin. Pitkään jaksoi kaveri roikkua mukana ja puolustaa, osin vahvan maalivahtipelinsä ansiosta. KiU-pelissä ruvettiin sentään osumaan maalia kohti, ja saatiinkin niitä onnistumisia. Valtteri Ylander pelasi myös hyvän ottelun maalissa ja otti monta hyvää torjuntaa. Harmillisesti vastustaja pääsi tekemään sen yhden YV:llä, nollapeli oli jo kohtalaisen lähellä", Vehmanen paketoi KiU-ottelun.

-"Matka jatkuu, ja onneksi tämä oli viimeinen turnauspäivä tällä kaudella. Loput pelit ovat yksittäisiä. Kiitos ja kumarrus joukkueelle, vaikka vähän oli vaikeaa, niin napattiin kaksi voittoa", Vehmanen päättää.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-kiu/3591/3315

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Valtteri Ylander
** Joel Ylistalo, Tommi Liimatainen, Krister Mähönen
* Kaikki muut

 

Seuraava matsi mitellään ensi perjantaina kello 20 kotihallissa, kun vastaan asettuu SB Somero! Tervetuloa!

//DL

 

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • bws.jpeg
  • petja.jpg
  • autotarvike.png
  • mehilainenneo_white.png
  • op_parainen.png
  • KSM_Manhattan.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • target_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31