Kolmonen jatkuu SC Wolvesin osalta keskiviikkona Yläkentällä, kautensa niin ikään vaisusti aloittaneen ÅIFK:n vieraana.

Ennakkoasetelmat

Kolmosen kahdeksas sarjakierros polkaistaan käyntiin keskiviikkona Yläkentällä. Kyseessä on hieman yllättäen sarjataulukon kaksi viimeistä sijaa pitävän keskinäinen kohtaaminen. Etenkin kotijoukkue Åbo IFK:lta odotettiin ennen kauden alkua huomattavasti enemmän, mutta niin vain on tahmeaa ollut. Osansa tässä tarpomisessa on varmaan sillä, että joukkueen paras pelaaja Jeremias Kaari on viimeisen kuukauden ollut sivussa peleistä.

Vierasjoukkue SC Wolvesia ei poissaolot sen pahemmin vaivaa, vaan maalinteon vaikeus. Paikkoja on kyllä etenkin viime peleissä siunaantunut, mutta vielä ei ole verkko tarvittavalla tahdilla heilunut. Eteenpäinmenoa on kuitenkin havaittavissa, sillä vielä kuukausi sitten ylipäätään paikoille pääseminenkin tuotti vaikeuksia.

Joukkueet ovat tänä vuonna kohdanneet jo kerran, ennen kautta pelatusta harjoitusottelusta tuloksena 2-2-tasapeli. Senkin perusteella keskiviikkona olisi odotettavissa tasainen vääntö pisteistä. Molemmat tarvitsevat niitä kipeästi, ja etenkin voitto maistuisi kyllä molemmille joukkueille makealta. Keskiviikkona nähdään kumpi sitä voittoa enemmän kaipaa, tervetuloa kannustamaan Sudet avausvoittoonsa!

Nordicbetin kerroinasettelija kaataa vaa'an hienokseltaan ÅIFK:n hyväksi, kerrointen ollessa 1.90 - 3.95 - 2.70.

Kokoonpano

Täydellä kokoonpanolla päästään taas keskiviikon peliin. Varmuudella poissa ovat Mähönen, Oksman, Riikonen, Hautala, Hildén, Allén, Lindqvist sekä H Filatoff. Jiri Vainiokin on pikku hiljaa palaamassa tosi toimiin, joten valoa kohti käydään!

Seuraa näitä

Patri Filatoff - Maali kahdessa peräkkäisessä ottelussa - onko pidemmän putken alkua?

Viimeistely - Jos vaikka se kuuluisa ketsuppipullo aukeaisi?

 

ÅIFK - SC Wolves Yläkentällä 18.15!

//DL

  • petja.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • bws.jpeg
  • mehilainenneo_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • target_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30