SC Wolves kairasi perjantai-illan Helsingin reissulta komean 5-6-vierasvoiton.

SC Wolves oli perjantaina taas heti ottelun alusta mukana, ja loi heti ensimmäiseen vaihtoon 3-4 puolittaista tekopaikkaa. Jonkinnäköinen myllytys jatkui koko avauserän, mutta EV Akatemia oli tullut Mosahallille taistelemaan. Harvoin nuori porukka tuollaisella antaumuksella peittää laukauksia ja raataa kulmissa, ja sen myötä kotijoukkue johtikin avauserän jälkeen 1-0.

ErVi meni toisessa erässä jo 2-0-johtoon, ennen kuin Patri Filatoff pääsi Heikki Hirvisuon soolon päätteeksi puttaamaan maalin edestä kavennusmaalin. Jasu Pääkkö tasoitti ottelun puolessavälissä pelin 2-2:een ja aivan erän lopussa Oskari Laaksonen vei Sudet ensimmäistä kertaa johtoon.

Päätöserän SCW pääsi aloittamaan ylivoimalla, mutta tuloksetta. Tästä eteenpäin edettiin vuorovedoin, ensin kotijoukkue tuli tasoihin, sitten Jasu Pääkkö vei Wolvesin uudestaan johtoon. Neljä minuuttia ennen loppua EV Akatemia osui taas, mutta kapteeni Pääkkö otti joukkueen reppuselkään ja täydensi hattutemppunsa kolmannella grogilasin korkuisella pyssyllä ajassa 58.33. Antti Kokko viimeisteli tyhjiin 4-6-maalin, ja 10 sekuntia ennen loppua kotijoukkue tuli vielä maalin päähän. 

Helpolla se ei taaskaan irronnut, mutta niin vain sitkeääkin sitkeämpi Susilauma kairasi kotiin vietäväksi kaikki kolme pistettä.

-"Tärkeät pisteet oli. Hallittiin peliä, mutta viimeistelystä puuttui tänään laatu. Kaverin veskarille toki myös kunniaa, vaikka paikkoja hukattiin myös ihan itse. Vastustaja oli röyhkeä, taitava ja eteenpäin menevä. Usko ei horjunut 2-0-tilanteessa, vaan tiedettiin että peli on täysin käännettävissä omiin vahvuuksiin nojaten", analysoi SCW-valmentaja Marko Vehmanen ottelun avaintekijöitä.

Kausi jatkuu ensi perjantaina, kun päästään monen viikon evakon jälkeen takaisin kotihalliin. Kotiavauksessa vastaan asettuu SBS Kings.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244299/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Jasu Pääkkö

** Oskari Laaksonen, Antti Kokko

* Werneri Laaksonen, Teemu Junno 

  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31