SC Wolves matkustaa lauantaina Sauvoon Peimari Unitedin vieraaksi.

Ympäri käydään, yhteen tullaan. Kaudella 2013 SC Wolves ja Peimari United pelasivat Kutosta samassa lohkossa, ja molemmat nousivat kauden päätteeksi Vitoseen. Tästä eteenpäin polut ovat olleet erilaiset. Peimari paineli suoraan Vitosen, Nelosen ja Kolmosen läpi Kakkoseen, mutta putosi täksi kaudeksi takaisin Kolmoseen. Wolves vietti kolme kautta Vitosessa, mutta voitti viime kaudella Nelosen puhtaalla pelillä, nousten kauden 2018 Kolmoseen. Huomenna siis kohtaavat sarjanousija sekä -putoaja.

Sauvo-Paimio-Portugali -kombo on vuosien saatossa aiheuttanut Susipaidoille vaikeuksia. Kauden 2013 Kutosessa United voitti molemmat kamppailut, lukemat silloin 0-2 Koivuhaassa ja 4-3 Sauvon Hakkispaanalla. Myös kaudella 2015 näitä kiivaita kamppailuja saatiin todistaa kahteenkin otteeseen, tällä kertaa cupien muodossa. Talvella Peimari tiputti SCW:n Suomen Cupista maalein 4-1, alkusyksyllä Errea Cupin välierästä sauvolaiset finaaliin lukemin 5-1.

Huomiseen peliin vaikuttaa kuitenkin enemmän lähihistoria, kuten esimerkiksi alkukausi 2018. SC Wolves on nihkeän alun jälkeen ottanut kaksi päänahkaa putkeen, joista viimeisin kärkiosaston FC Ålandilta. Peimarin kausi alkoi kohtalaisesti, kun kolmesta ottelusta pistetili karttui kahden voiton verran. Tämän jälkeen seurasi nihkeämpi jakso, kunnes kaikki hanat aukesivat Maskun kaatuessa 7-4. Viimeisimpänä alla on kuitenkin 0-1-tappio Bodalle, joten kuntopuntarissa vierasjoukkue SCW on niskan päällä.

Nordicbet luottaa aikaisempaan historiaan enemmän kuin lähiaikojen tuloksiin, sillä kerrointen mukaan Peimari on selvä suosikki. Kotivoitosta rahat saa 1.30-kertaisesti takaisin, tasapeli toisi noin viisinkertaisesti, kun taas Wolvesiin luottavat voivat saada rahansa 5.40-kertaisina.

Kokoonpano

Wolves pääsee otteluun lähes täydellä kokoonpanolla. Ålandia vastaan pelanneet ovat kaikki mukana. Näiden lisäksi kokoonpanoon tulevat Karl Kaasik ja Valtteri Laine.

Seuraa näitä

Miikka Lempinen - Viikon verran esillä jokaisessa mediassa, onko huomenna taas perus keskiviikko?

Jami Hannuniemi - Neljä maalia kahteen peliin, jatkuuko putki?

Tunnelataus - SCW:n ja Peimarin väliset ottelut ovat perinteisesti olleet kiivaita. Jatkuuko edelleen, vaikka Diogo Nobre ei enää olekaan J Filatoffia kirittämässä?

 

Ei muuta kuin Sauvoon lauantaita viettämään, matsi alkaa klo 17! Hala Susi!

//DL

  • bws.jpeg
  • petja.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png
  • op_parainen.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • KSM_Manhattan.png

Matsikalenteri