SC Wolves jäi perjantaina pisteittä, kun Loimaan Leisku kävi Paraisilla voittamassa lukemin 3-4 (0-1,1-1,2-2). Tappio tietää Wolvesille matkaa takaisin 3. divisioonaan.

Kuten etukäteen olikin ehkä ajatuksena, oli Wolves ottelun alussa hallitseva osapuoli. Heti ensimmäisissä vaihdoissa pystyttiinkiin luomaan muutama aivan ykkösluokan tekopaikka, mutta ei maistunut. Erityisen tarkaksi ei peliä voinut kutsua, mutta kuitenkin erässä nähtiin vain yksi maali. Pallonmenetys keskialueella, jonka Leisku käänsi salamannopeasti ja kukapa muu kuin sarjan pisteykkönen Miro Portnoj päivysti takatolpalla ja laittoi pelivälineen reppuun.

Toinen erä oli myös vähämaalinen, mutta edelleenkään kumpikaan joukkueista ei sen erityisemmin peruutellut. Pikemminkin syy vähämaalisuuteen löytyi molempien maalien suulta, sillä Wolvesin Jesse Salo ja virkaveli Kalle Kotiniemi toisessa päässä venyivät aivan uskomattomiin torjuntoihin. Wolves sai maalitilin auki juuri ennen ottelun puolta väliä, kun Jasu Pääkkö laittoi Krister Mähösen passista tolpan kautta sisään. Sekin maali vaati siis täydellisen kudin upotakseen. Leisku siirtyi uudestaan johtoon muutamaa minuuttia myöhemmin, ja 1-2-lukemista myös kohti päätöserää.

Pysyäkseen sarjassa Wolvesin oli käännettävä ottelu nimiinsä tavalla tai toisella. Kolmas erä saikin unelma-alun, kun Toni Hurme minuutin pelin jälkeen pääsi naatiskelemaan takatolpilta pallon rysään. Tasatilanteessa painettiin eteenpäin useamman minuutin verran, kunnes ylivoimalla Leiskun Portnoj siirsi vierailijat ajassa 49.02 kolmatta kertaa ottelussa johtoon. Tästä kolme minuuttia ja Wolves myös kolmatta kertaa ottelussa kuittasi pelin tasoihin, tällä kertaa maalin edestä osujana Teemu Junno.

Niin siinä vaan sitten kuitenkin lopulta kävi, että vierasjoukkue sen pelin nimiinsä vei. Neljättä kertaa Wolves ei enää pystynyt vastaamaan, kun Leiskun Joni Sipolainen ajassa 58.14 käänsi vastahyökkäykseen ja passitti 3-4-maalillaan SCW:n sarjaporrasta alemmas.

Kautta on jäljellä yksi ottelu, joka pelataan niin ikään PUNT:issa tulevana lauantaina. Vieraaksi saapuu aina yhtä sytyttävä TVV. Otteluun on vapaa pääsy, joten tervetuloa seuraamaan Wolvesin joutsenlaulua salibandykakkosessa! Voihan sitä toki myös odottaa syksyyn 2019, kun me palataan vahvempana takaisin!

 

Kokoonpano

Mähönen - Junno - Pääkkö

Hurme - Handolin - P Filatoff

Kulmaneva - Nyqvist - Ylistalo

 

Nurmi - Lempinen

Gustafsson - Liimatainen

Lehtinen

 

Salo

 

Pöytäkirja: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-leisku/7208/2646

//DL

  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • petja.jpg
  • crossgym_logo-02.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • op_parainen.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29