SC Wolves kärsi lauantaina tappion KrP Akatemialle maalein 4-6 (2-2,0-0,2-4).

Oskari Laaksosen maaliputki katkesi viime sunnuntaina Raumalla, ja siinä saattoikin piillä osasyy lauantain hurjaan alkuun. Ajassa 6.41 Laaksonen oli osunut jo kahdesti ja SCW johti 2-0. Liekö sitten nopea johtotilanne antanut vääriä signaaleja, mutta tämän jälkeen maalinteko lopetettiin kuin seinään ja KrP Akatemia päästettiin matsiin vähän turhaan mukaan. Erän loppupuolella Akatemia kavensi rankkarista ja tasoitti vain hetkeä myöhemmin, ja näin ensimmäiselle erätauolle taas tasatilanteesta.

Toisen erän oltua maaliton, lähdettiin päätöserään samoista hermoja raastavista lukemista. KrP siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 44.11 ja nelisen minuuttia myöhemmin johto tuplattiin kahteen. Tilanne synkkeni entisestään kun SCW joutui alivoimalle, mutta mitä vielä - alivoimaa kerettiin pelata vain viisi sekuntia ennen kuin Joona Kaario punnersi kavennusmaalin KrP-verkkoon. Sama alivoima kuitenkin päättyi KrP-osumaan, joten taas mentiin kahden maalin erotuksella.

Teemu Pakarisen osumalla SCW nousi uudestaan hengittämään niskaan ja reilut kolme minuuttia ennen loppua tasoitusmaaliin tarjottiin sauma ylivoiman muodossa. Ylivoimapeli oli kuitenkin koko pelin tapaan tehotonta, eikä tasoitusmaalia koskaan saatu. Sen sijaan vierailija kaunisteli vielä loppulukemat 4-6:een. Näin pisteet lähtivät Nokialle ja SCW:n seuraava mahdollisuus pistetilin avaamiseen odottaa ensi viikonloppuna.

-"Vähän kaksijakoiset fiilikset. Pisteitä oli tänään tarjolla enemmän kuin saatiin. Avauserän ensimmäiseen varttiin olisi pitänyt naulata tämä peli, päästettiin turhaan kaveri mukaan. Pelissä oli paljon hyvää ja tekeminen hyvällä tasolla. Paikoista vaan pitää ruveta laittamaan palloa uuniin. Uskoa pitää olla ja jatkaa työntekoa vaan, kyllä ne maalit sieltä tulee aivan varmasti!", kommentoi SCW-luotsi Marko Vehmanen ottelua.

Karsinnat jatkuvat ensi viikonloppuna tuplamatsilla. Lauantaina käydään Kouvolassa "Susiderbyssä", sunnuntaina Paraisilla vierailee kuopiolainen VehVe.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/236840/yhteenveto

Videotallenne: https://solidsport.com/sc-wolves-salibandy/games/g/hu1nl9s2

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Oskari Laaksonen, Teemu Pakarinen

** Miikka Lempinen

* Heikki Gustafsson, Olli Kokkola, Santeri Terho

  • autotarvike.png
  • albi.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30