SC Wolves matkustaa lauantaina Raumalle, jossa se kohtaa kauden päätöskierroksella Pallo-Iirot.

Ennakon otsikkoon on tahallaan valittu "Kohtalonkierros", eikä "Kohtalonottelu". Niin paljon nimittäin riippuu Rauman ottelun lisäksi siitä mitä Ahvenanmaalla tapahtuu kaksi tuntia myöhemmin alkavassa FC Åland-ÅIFK -ottelussa.

Susien lauantain vastustaja Pallo-Iirot on jo varmistanut nousun Kakkoseen kaudeksi 2019. Wolvesin osalta sen sijaan taistelu käy kuumana, kun SCW ja ÅIFK tappelevat yhdestä paikasta kauden 2019 Kolmosessa. Peli on selvä: Toinen säilyy, toinen tippuu.

Wolves ja Åbo ovat ennen lauantaita tasapisteissä. ÅIFK:n maaliero on 2 maalia parempi, jonka lisäksi se on tehnyt 3 maalia enemmän. Tämä tarkoittaa seuraavaa:

- Se kumpi lauantaina ottaa enemmän pisteitä, säilyy Kolmosessa.

- Jos pisteet ovat tasan (molemmat häviävät, pelaavat tasan tai voittavat), pitää Wolvesin saada maalieroa kiinni kolmella maalilla (esim. jos Wolves häviää 1-0, pitää ÅIFK:n hävitä 4-0).

- Jos pisteet ovat tasan ja Wolves ottaa maalieroa kiinni tasan 2 maalia, pitää osumia syntyä vähintään 3, jotta ÅIFK:n tehdyt maalit otetaan kiinni. Tällöin taas keskinäiset ottelut ratkaisevat, tilasto jossa Wolves on niskan päällä. Tämä skenaario on epätodennäköinen, sillä se vaatisi esim seuraavia tuloksia: Iirot - SCW 4-3, FCÅ - ÅIFK 1-0 tai Iirot - SCW 5-4, FCÅ - ÅIFK 2-1.

Pienen (Wolvesin kannalta ikävän) lisämausteen tuo se, että FC Åland - ÅIFK alkaa vasta kello 16, eli suurin piirtein samoihin aikoihin kuin Iirot - SCW päättyy Raumalla. Tämä tarkoittaa sitä, että ÅIFK pystyy ottelussa sopeuttamaan peliään tilanteeseen sopivaksi. Voitte kuvitella skenaarion, jossa Wolves on hävinnyt ottelunsa 1-0 -> ÅIFK voi hyvin tyytyä puolustamaan 2-0-tappiota, sillä se tarkoittaisi kuitenkin säilymistä. 

No, spekulaatiot sikseen, huomenna kello 18 nähdään mikä on lopullinen sijoitus. Raumalta kun kairataan piste tai vaikka kolme, niin ainakin ollaan tehty oma osuus ja Kanarianlinnuilla on edessään jollei muuta niin ainakin hikinen iltapäivä saarella.

Kokoonpano

Wolves matkustaa Raumalle hieman kapealla kokoonpanolla. Mukana ovat varmuudella Virtanen, Ahanen, Aalto, Lindqvist, Niinimaa, Ylistalo, Vainio, P Filatoff, Lempinen, Forsman, Masalin, Oksman sekä Tullan veljekset. 

Seuraa näitä

Patri Filatoff - Palaa europelien jälkeen Susipaitaan, tärkein lenkki Wolvesin pelinteossa.

Jami Virtanen - Oli lähellä tasoitusmaalia Wilpasta vastaan - olisiko huomenna ratkaisumaalin tekijä tässä?

 

Iirot - SCW klo 14 Raumalla! Tervetuloa joko paikan päälle tai Twitteriin seuraamaan ottelua!

//DL

  • petja.jpg
  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • op_parainen.png
  • target_white.png
  • crossgym_logo-02.jpg

Matsikalenteri