Lauantaina Pajbackalla tarjoillaan todellinen herkkupala, kun Pargas IF ja SC Wolves iskevät yhteen kauden toisen derbyn merkeissä!

Kauden toinen derby ei voisi paljoa parempaan kohtaan osua. Kauden ratkaisupelit ovat käsillä ja säilymiskamppailu käy kuumimmillaan, joten Paraisten herruuden lisäksi tarjolla on elintärkeitä sarjapisteitä. Piffenillä ei ottelussa ole samanlaista panosta, sillä nousu on käytännössä karannut ulottumattomiin ja alaspäinkin on reilusti matkaa. Lopullinen sarjasijoitus voi toki vielä olla mitä vaan väliltä 2.-8., joten siinä mielessä pelattavaa vielä on. Etenkin, kun kakkossija taitaisi olla paras sijoitus sitten Kolmoseen putoamisen kauden 2006 päätteeksi.

Wolves otti viime lauantaina Peimari Unitedista niin arvokkaan päänahan, että säilyminen on nyt täysin omissa käsissä. Kun kautta on jäljellä kolme ottelua, niin yhdellä voitolla ollaan vahvoilla, kahdella voitolla käytännössä varmoja säilyjiä. Lähimmät kiistakumppanit ÅIFK ja TuWe hengittävät niskaan kolmen pisteen päässä, mutta heikommalla maalierolla. 

Kauden ensimmäinen derby oli tasainen vääntö, jossa molemmilla oli etsikkoaikansa. Piffen oli ottelussa pitkään johtoasemassa, mutta Matias Tulla pääsi parisenkymmentä minuuttia ennen loppua tasoittamaan pilkulta. Wolves ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään miesylivoimaansa, vaan Omar Farhan kuittasi kirvelevästi lisäajalla pisteet punapaidoille.

Nordicbet tarjoaa Piffenin voitolle kerrointa 1.67, Wolvesille 3.25 ja tasapelin sattuessa 4.00. Vähän puolueellinen mielipide, mutta nyt on kyllä vierasvoitolle lyöty pientä ylikerrointa.

Kokoonpano

Wolves pääsee otteluun käytännössä samalla kokoonpanolla kuin Peimaria vastaan viime lauantaina, jonka lisäksi kapteeni Sampo Niinimaa palaa rosteriin. Sen osalta ei siis mitään hätää.

Seuraa näitä

Markus Oksman - On ollut syyskuun matseissa kuin muuri, ja toivottavasti jatkaa samaan malliin kuukauden loppuun.

Matias Tulla - Kolmen ottelun maaliputkessa viilettävä Tulla osui kesälläkin Piffenin verkkoon, onnistuuko myös huomenna?

 

Tervetuloa Pajbackalle kello 15 kannustamaan SC Wolves voittoon! Lämmintä päälle, mielellään jotain muuta kuin punaista. Ps. Pub Pajbacka ei ole auki, sillä Wolves on ottelussa vierasjoukkue, joten "alkulämmöt" pitää ottaa muualla.

//DL

  • bws.jpeg
  • autotarvike.png
  • petja.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • op_parainen.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png
  • KSM_Manhattan.png

Matsikalenteri