Divarikarsintojen tuplaviikonloppu ei tuonut SC Wolvesille kaivattua pistetilin avausta, vaan sunnuntain matsista pisteet lähtivät VehVe:n kyydissä Kuopioon.

Otteluiden hyvät alut saivat taas jatkoa, kun SCW siirtyi Emil Roueen ja Oskari Laaksosen osumilla 2-0-johtoon. Tuttu tarina tältä keväältä kuitenkin toistui - paikkoja enempäänkin olisi ollut, mutta sen sijaan vastustaja päästettiin mukaan matsiin. Tällä kertaa ei sentään tasoihin asti, vaan SCW voitti avauserän 2-1. Ensimmäinen avauserä tänä keväänä, joka ei päättynyt tasan.

Tasoitus tuli kuitenkin heti toisen erän ensimmäisessä vaihdossa ja muutamaa minuuttia myöhemmin kuopiolaiset siirtyivät ensimmäistä kertaa johtoon. Ajassa 31.31 kakkosketjuun päivän otteluun nostettu Joel Ylistalo kiitti vastuusta tasoittamalla komealla osumalla. Johdossa päästiin kuin päästiinkin päätöserään, sillä Teemu Helminen runnoi pari minuuttia ennen erän loppua maalin edestä ylivoimalla Susipaidat 4-3-johtoon. Jäähyrikkaassa ottelussa kyseessä oli jo neljäs erikoistilannemaali.

VehVe tuli uudestaan tasoihin ajassa 44.29, mutta reilua minuuttia myöhemmin Oskari Laaksosen YV-maali laittoi Wolvesin taas kuskin paikalle. Tämän jälkeen kuitenkin tapahtui jotain, sillä VehVe löysi jostain täysin uuden vaihteen ja iski vielä viidesti pallon uuniin. Loppulukemat siis ruman päätöserän jälkeen yllättävänkin suuret 5-9.

-"Silloin kun peli oli hallinnassa, olisi maaleja pitänyt niitata, mutta sama tehottomuus vaivasi taas tänään. Taas pelattiin hyvät 45 minuuttia, mutta vastustaja oli ratkaisevilla hetkillä tehokkaampi", summaa Juho Salosen apuna valmennuksessa toiminut Henri Filatoff.

Karsintasarjan viimeiset matsit pelataan tulevana viikonloppuna. Perjantaina vastassa on FoSu, sunnuntaina matkustetaan Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/236848/yhteenveto

Videotallenne: https://solidsport.com/sc-wolves-salibandy/games/g/oiktzpuc

Ottelun kolme Sutta (by Henri Filatoff):

*** Emil Roue

** Olli Kokkola

* Toni Hurme

  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • albi.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • manhattancity_white.jpg
  • op_valk.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31