SC Wolves nappasi sunnuntai-illan Riihimäen reissulta historian ensimmäisen Suomisarjavoittonsa kaatamalla RSS Panthersin maalein 5-6 (0-3,2-2,3-1).

SC Wolves tuli avauserään juuri niin vauhdikkaasti kuin aikaisemmissakin otteluissa. Erona aikaisempiin peleihin illan ykköshyökkäysvitja Roue - P Filatoff - O Laaksonen oli myrkyllisellä pelipäällä ja latoi avauserään kolme kaappia. Paikkoja syntyi jokaiselle ketjulle, mutta maalinteko oli tietyiltä osin vielä tukkoista.

Kakkoserän maalinteon aloitti kotijoukkue, mutta tästä kavennuksesta reilun kahden minuutin sisään Laaksonen ja Hurme kuittasivat tilanteen 1-5:een. Panthers tuli vielä erän loppupuolella 2-5:een, ja päätöserään lähdettiin siis Susien kolmen maalin johdossa, peli hyvin hallussa.

Viimeisessä erässä SCW ei saanut peliä naulattua, vaan Pantterit kapusivat maali kerrallaan lähemmäs ja lopulta tasoihin. 3-5 ja 4-5-kavennukset tulivat lyhyen ajan sisään ja ajassa 49.55 peli oli tasan. Wolves kuitenkin osoitti rautaista selkärankaa ottamalla uudestaan komennon ajassa 53.12, kun kapteeni Jasu Pääkkö nosti maalin eteen ja alkukaudesta tehokkaalla tuulella ollut Tommi Sauvonsaari ohjasi pelivälineen verkkoon.

Lopusta tuli alivoimien sävyttämä raaka puolustustaistelu, joka kulminoitui viimeisten sekuntien 6 vs 4 -alivoimaan. Panthers sai kun saikin vastahyökkäyksestä pallon maaliin, mutta kellotaulu oli juuri kääntänyt lukemat täyteen aikaan, ja näin osuma hylättiin runsaan kotiyleisön harmiksi, mutta kauden avausvoiton napanneen SCW:n riemuksi. Runsaasti polemiikkia aiheuttanut tilanne on jälkikäteen tarkastettu kahdelta eri videolta - ja ihan oikein menikin.

-"Eka erä oli tosi hyvä, tehtiin sovittuja asioita ja saatiin maalipaikkoja luotua. Ja tällä kertaa upposikin. Toinen erä oli taas huonompi, kuten aikaisemminkin tällä kaudella. Maalipaikoille päästiin, mutta ei päästy riittävälle karkumatkalle", kommentoi Wolves-koutsi Marko Vehmanen voitokkaan ottelun kahta ensimmäistä erää. -"Kolmoserä meni taistelun puolelle, mutta se klaarattiin. Neljällä kuutta vastaan taisteltiin ja syötiin palloa, niin pakko olla tyytyväinen. Tärkeät kolme pistettä, joka valaa uskoa tekemiseen", Vehmanen päättää.

Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa viikkoa, joka huipentuu sunnuntaina PUNT:issa pelattavaan SC Wolves - S.S. Storm -otteluun. Tervetuloa!

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/216078/yhteenveto

 

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Patri Filatoff, Emil Roue, Oskari Laaksonen

** Werneri Laaksonen

* Tommi Sauvonsaari

  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • op_valk.png
  • stadium.jpg
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri