SC Wolves otti maanantai-iltana sen mitä pitikin, eli kolme pistettä Parkin vierailulta. Samalla Susilauma nousi ensimmäistä kertaa tällä kaudella sarjakärkeen.

Väljällä otteluohjelmalla kauden aloittanut SC Wolves sai härkäviikkojen ansiosta kirittyä muut kiinni ottelumäärässä, ja tappiottoman alkukauden ansiosta tänään oli piikkipaikkaa tarjolla.

Vaisusti tähän mennessä esiintyneen Magen Akatemian ei olisi tarvinnut enää lisätasoitusta antaa, mutta niin vain kärjessä jouduttiin peluuttamaan polvivaivaista pelaajaa kun muuten punapaidat olisivat pelanneet vajaalla. Puolen tunnin pelin jälkeen polvi kaipasi huoltoa, mutta ankarat huoltotoimenpiteet kantoivat hedelmää ja "jo" tunnin pelin kohdalla kuului "Keipi, sama mies!" ja Akatemia sai taas yksitoistikon täyteen.

Itse peli näytti juuri siltä kuin olettaa saattoi, kotijoukkue keskittyi ottamaan vastaan ja Wolves loi peliä. Vaikka se välillä hieman tuottikin tuskaa, ei koko puoliaikaa jouduttu olemaan kuivin suin, kun 29. peliminuutilla Jami Hannuniemi iski tärkeän avausmaalin. #HannuWatch on nyt lukemassa 6, kun mies on viimeksi jäänyt maaleitta sarja-avauksessa.

Tuhottoman monta paikkaa SCW onnistui avauspuolikkaalla tuhlaamaan, eikä Hannuniemen kihauksen lisäksi saatu muita osumia ennen taukovihellystä. Tuhlailu jatkui myös toisella puoliajalla, mutta Magenin väsähdettyä paikkoja alkoi tulemaan sen verran että joistain oli pakkokin osua. Hieman ennen tunnin täyttymistä Niklas Aalto tykitti lukemat 0-2:een ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Patri Filatoff avasi Aallon tapaan kauden maalisaldonsa 0-3-maalilla.

Kolme ensimmäistä maalia syöttänyt Joel Ylistalo sai muutaman tekopaikan jälkeen omatkin maalihanat auki noin vartti ennen loppua. Viimeisen viisiminuuttisen aikana mies osui vielä kahdesti, naulaten hattutempun täyteen varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Erotuomarin antamalla lisäajalla Patri Filatoff kaunisteli vielä loppulukemat 0-7:ään.

Maalinteko tökkii edelleen, vaikka loppulukemat olivatkin selvät. Positiivisella puolella ketsuppipullo aukesi lopussa, ja toivotaan sen kantavan seuraavaan peliin asti. Puolentoista viikon päästä helatorstaina on (ainakin näillä näkymin...) vihdoin vuorossa Wolvesin kotiavaus, johon vieraaksi saapuu Salon Toverit.

//DL

 

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Allén -> Pesari
46' Virtanen -> Aalto
69' Ahanen -> Kuusela

 

Tapahtumat

    29' 0-1 Hannuniemi (Ylistalo)
     
Vastustaja       48'  
    50' Pesari    
    56' 0-2 Aalto (Ylistalo)
    60' 0-3 P Filatoff (Ylistalo)
    76' 0-4 Ylistalo (Hannuniemi)
    87' 0-5 Ylistalo (P Filatoff)
    90' 0-6 Ylistalo (Hannuniemi)
  90+2'  0-7 P Filatoff (Kuusela)

 

Ottelun kolme Sutta (by Marko Malmborg):

*** Patri Filatoff, Toni Tuominen
** Sampo Niinimaa, Joel Ylistalo
* Saku Suominen, Milliam Ahanen

  • bws.jpeg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • petja.jpg
  • target_white.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • op_parainen.png
  • mehilainenneo_white.png
  • KSM_Manhattan.png

Matsikalenteri