SC Wolves teki viime perjantaina mitä piti, kun se niisti sarjajumbo SB Somerolta pisteet lukemin 9-4 (4-0,3-1,2-3).

SC Wolves otti heti ottelun alussa komennon, ja siirtyikin jo heti toisella peliminuutilla 1-0-johtoon Taneli Lehtisen maalilla. Vahvaa hallintaa ollut avauserä meni lopulta puhtaasti 4-0 Susille, kun Lehtisen lisäksi Krister Mähönen, Patri Filatoff ja Joel Ylistalo osuivat.

Toisen erän alussa somerolaiset pääsivät kaventamaan, mutta Tommi Liimatainen kuittasi tämän osuman muutamaa minuuttia myöhemmin. Ajassa 27.37 pistepörssin ykkösnimi Mähönen viimeisteli ylivoimalla 6-1-lukemat ja alle minuuttia myöhemmin kovaan pistevireeseen äitynyt Liimatainen viimeisteli ratkaisevanoloisen 7-1-osuman. Toinenkin erä siis Susille ja päätöserää kohti vankassa johdossa.

Päätöserästä kuitenkin muodostui kotijoukkueen ottelun huonoin vartti. Erän puolessavälissä SB Somero oli päässyt kaventamaan 7-3:een ja kaiken lisäksi juuri päässyt ylivoimalle. Erikoistilanne kuitenkin kestettiin, ja näin viimeiselle vitoselle lähdettiin vielä turvallisessa neljän maalin johdossa. Toni Hurmeen rankkarimaali ajassa 41.05 kuitattiin heti 14 sekuntia myöhemmin somerolaisten toimesta, mutta tämän jälkeen syntyneeseen Taneli Lehtisen osumaan vierailija ei enää löytänyt vastausta. Lehtisen maali jäikin ottelun viimeiseksi, ja näin ollen Susille 9-4-voitolla kaksi sarjapistettä.

-"Kaksi pistettä ja matka jatkuu. Ei paljoa muuta ole tästä pelistä sanottavaa. Luultiin, että kun tullaan vaan paikalle, niin se riittää ja otetaan helpot pisteet. Kaveri kuitenkin sen verran parantanut omaa peliä syksyyn verrattuna, että pistivät meidät jopa tiukille. Somerolla liikkui jalka ja he veivätkin kaksinkamppailut sata-nolla, monessa asiassa oltiin jäljessä. Valmistautumisen ja nöyryyden puutteen piikkiin menee", tuumasi mietteliäs Marko Vehmanen pelin jälkeen. -"No, viikon päästä on taas uusi peli, ja eiköhän me siellä olla valmiita taistelemaan pisteistä. Tämä suoritus ei kuitenkaan riitä, joten eteenpäin on mentävä", Vehmanen kommentoi ja siirtää katseet jo kohti tulevaa.

Wolves tosiaan jatkaa sarjapelejään lauantaina kello 11.30 Leaf Areenalla, jolloin vastassa SBS Lieto 3!

Ps. Iso kiitos äänekkäälle kotiyleisölle ja etenkin rumpuryhmälle, katsotaan jatkuuko samanlainen meininki 16.2., kun vuorossa on seuraava kotipeli!

//DL

 

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-sb-somero/3557/3315

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Krister Mähönen
** Patri Filatoff, Santeri Rintala
* Miikka Lempinen, Tommi Liimatainen, Taneli Lehtinen

 

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • petja.jpg
  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • KSM_Manhattan.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • op_parainen.png
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31