Kaikkien aikojen päätöskierros varmistui tänään, kun SC Wolves kaatoi TuWe 2:n lukemin 8-1 (5-1). 


Henri Filatoff on ohittanut TuWe-pelaajan.

SC Wolves teki lauantaina pelatussa Vitosen matsissa mitä pitikin, ottaen kolme pistettä siipirikkoiselta TuWe 2:lta. Muutamalla juniorilla höystetty turkulaisporukka sai kuin saikin kentällisen kasaan, eikä aamulla spekuloitu monen miehen alivoima toteutunut. Todellinen jackpot jäi kuitenkin saavuttamatta, sillä 12 maalin voitolla SCW olisi mennyt FC Komarin ohi sarjataulukossa ja näin ollen tasapeli olisi ensi viikon matsissa vienyt susipaidat Neloseen. Toisaalta matsiin on varmaan helpompi lähteä, kun on pakko voittaa eikä varmistelulle ole sijaa.

SCW sai matsiin unelma-alun. Heti ensimmäisellä peliminuutilla Tuomas Kitinoja laukoi rangaistusalueen rajalta ulkosyrjällään pallon tolpan kautta maaliin. Peli kuitenkin rauhoittui, kunnes vartin kohdalla alkoi maalijuhlat. Ensin Jani Masalin laittoi kauniin seinäsyöttelyn päätteeksi pallon verkkoon, ja pari minuuttia myöhemmin sama mies katkaisi TuWe-vahdin avauksen 40 metrissä ja tykitti Wolvesin komeasti 3-0-johtoon.

Kun Jiri Vainio ja TuWen puolustaja iskivät kotijoukkueen 5-0-johtoon pelikellon näyttäessä vain noin 25 minuuttia, vaikutti homma olevan täysin hallussa. Niin vain hetkeä myöhemmin TuWe kuitenkin iski puoliajan ainoasta paikastaan kavennusmaalin. Jostain syystä tämä maali kipsasi SCW:n pelaajiston täysin, eikä ensimmäisellä puoliajalla lisämaaleja syntynyt. 

Kipsi pysyi päällä myös toisella puoliajalla. Wolves loi paikkoja kuin liukuhihnalta, mutta avopaikoistakin pallo vedettiin joko ohi tai liian hiljaisena maalivahdin syliin. Seuraava maali nähtiin vasta kun jäljellä oli alle 15 minuuttia, maalintekijänä Toni Tuominen. Jesse Virtanen ja Jani Masalin ehtivät vielä kaunistella lukemat 8-1:een ennen kuin erotuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

- "Alun tahdilla olisi voitu mättää vaikka 15-20 maalia, mutta jostain kumman syystä lopetimme pelaamisen täysin TuWen kavennusmaalin jälkeen. Keskitetään aivan liikaa, pitäisi pyrkiä hakemaan enemmän 2-0-maalin tyyppisiä syöttökombinaatioita. Parempi joukkue kuitenkin voitti, siitä ei ole kahta kysymystä", arvioi SCW:n valmentajavelho Jyrki Filatoff.

Tämän kauden Vitonen huipentuu viikon päästä lauantaina. Otteluohjelman laatija saa nyt taputtaa itseään olalle, silä sarjan kärjessä tasapistein olevat FC Komar ja SCW kohtaavat Parkin kentällä Turussa alkaen kello 17.00. Voittava joukkue nousee ensi kaudeksi Neloseen. Tasurilla nousee FC Komar. Tai no, jätetään MedAllekin sellainen takaportti auki, että tasurin sattuessa ja MedAn voittaessa FC Halikko 23 maalilla nousee MedA. 

Joka tapauksessa salibandyn Paraisten derbyjen kaltainen spektaakkeli on luvassa ensi lauantaina, ohjeet ovat siis seuraavat:

- Raivaa lauantai-ilta vapaaksi kaikesta
- Kaiva kaapista kaikennäköiset mölykoneet ja torvet
- Tule Parkin kentälle 17.00
- Kannusta SCW NELOSEEN!

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

Lindqvist -> Kuusela
A Partanen -> Ahanen
Riikonen -> Jalo
Kitinoja -> Ja Virtanen
Filatoff -> Je Virtanen

Tilastot

1-0 Kitinoja (Vainio)
2-0 Masalin (Lindqvist)
3-0 Masalin
4-0 Vainio (Allén)
5-0 Oma maali
5-1 Vastustaja
--------------------------------
6-1 Tuominen (Kuusela)
7-1 Je Virtanen (Lindblom)
8-1 Masalin (Allén)

Ottelun kolme Sutta (jury Klaus Kulmaneva)

*** Jani Masalin
**   Tomas Lindblom
*     Sami Kuusela

Koutsin kunniamaininta: Teo Allén

  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30