SCW palasi lauantaina parin matsin korpivaellukselta 4-1-voitolla AC Sauvosta.


Eerikki Nurmisen otsa, jolla viimeisteltiin 3-1-maali.

Syyskauden matsit ovat olleet SCW:lle enemmän kuin vaikeita, pistemenetyksiä on tullut aivan liikaa. Yksi kevätkauden vaikeimmista vastustajista AC Sauvo oli siksi ennakkoon erittäin haastava vastustaja. Sitä se oli itse ottelussakin. Todella sitkeä sauvolaisporukka piti Wolvesin poissa parhailta maalintekopaikoilta melkein koko ensimmäisen puoliajan. Puoliajan ainoa maali syntyi noin puolen tunnin pelin kohdalla, kun Tuomas Kitinojan kirurgimainen läpisyöttö tavoitti Daniel Lindqvistin takatolpalta ja Lindqvist siirsi pallon verkkoon. 

Toisen puoliajan alkupuolella valkopaidoille tarjoiltiin taas kerran shokkihoitoa, kun AC Sauvo-hyökkääjä laittoi matalan keskityksen Joel Hildénin vartioimaan SCW-maaliin. Peli oli todella kauan 1-1-tilanteessa, eikä ratkaisua tahtonut löytyä, kunnes Henri Filatoff niittasi kotijoukkueen komealla 20 metrin alanurkkavedolla 2-1-johtoon. Kun Eerikki Nurminen hetkeä myöhemmin puski(!) tilanteeksi 3-1, alkoi peli olla selvä. Nurmisen maalin syöttänyt Teo Allén löi viimeisen naulan Sauvo-arkkuun tekemällä itse 4-1-maalin.

- Pelaamme ajoittain todella hyvin, mutta viimeiset syötöt tai laukaukset ovat todella huonoja. Emme ole tarpeeksi nöyriä antaaksemme helpon syötön tai sijoittaaksemme pallon alanurkkaan, vaan ylimielisesti haemme liian vaikeita ratkaisuja, totesi koutsi Jyrki Filatoff koko kauden vaivanneesta maalinteko-ongelmasta.

Nyt kuitenkin se tärkein, eli kolme pistettä saatiin. Sijoista 1-3 käydään vielä kova kamppailu. Paljon riippuu 25.9 pelattavasta IBK MedA-FC Komar-ottelusta. Viikonloppuna pelattava Kakkosen matsi SoVo - Gnistan on myös erittäin tärkeä nousuhommien kannalta. Nyt kuitenkin keskitytään pelkästään omiin peleihin, voitetaan loput ja katsotaan sitten mihin se riittää. 

Omista peleistä puheen ollen, SCW pelaa ensi lauantaina "kotipelin" Raisiossa, kun RaiTeePee isännöi Wolvesia. Kotipelin siitä tekee se, että SCW:n pelaajista kuusi (Tuominen, Masalin, Kuusela, Tappola, Jalo sekä Vainio) ovat Raisiosta.

SCW-kokoonpano

Vaihdot

Lindqvist -> A Partanen
Vainio -> Masalin
Kivimäki -> Allén
Ahanen -> Nurminen
Tappola -> Jalo
Niinimaa -> Kuusela

Tapahtumat

1-0 Lindqvist (Kitinoja)
---------------------------------
1-1 Vastustaja
2-1 Filatoff (Nurminen)
3-1 Nurminen (Allén)
4-1 Allén

Ottelun kolme Sutta (jury Eero Riikonen)

*** Henri Filatoff
**   Tuomas Kitinoja
*     Eerikki Nurminen

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30