SC Wolves koki kauden kolmannen tappionsa viime lauantaina, kun Turun Kisaveikot vei pisteet lukemin 1-0 (0-0).


Karl Nyqvist (65) ansaitsi pelillään yhden Suden.

SC Wolves jätettiin lauantaina kolmatta kertaa historiansa aikana nollille, kun TuKV kaatoi sarjakakkosen lukemin 1-0 (0-0). Erityisen harmittavan tuloksesta tekee se, että paremmalla viimeistelyllä matsi olisi voinut päättyä vaikka 1-10. Ensimmäisen puoliajan aikana SCW mm. laukoi ylärimaan, hassasi läpiajoja ja mokasi (kuten aina) rankkarin. TuKV sen sijaan pääsi vain parisen kertaa kunnolla tekopaikoille, mutta mitään vaarallisempaa niistä ei syntynyt.

Toisella puoliajalla tahti jatkui samana. SCW nosti koko ajan ryhmitystään hyökkäävämmäksi, joka auttoi osaltaan tuomaan entistä enemmän maalipaikkoja. Taktiikanvaihdoksen kääntöpuoli tulikin sitten tutuksi 71. peliminuutilla, kun Kisureiden Ville Jokinen iski illan avausmaalin susien verkkoon. Vaikka SCW pelasi viimeiset kymmenen minuuttia suurin piirtein 2-1-4-3-taktiikalla, ei maalin maalia saatu aikaiseksi. Tämän kauden trendi jatkuu siis edelleen, paikkoja luodaan mutta palloa ei saada millään maaliin asti.

Tappio varmisti valitettavasti sen, ettei nousu ole enää omissa käsissä. Vaikka SCW voittaisi loput ottelunsa, on FC Komarin menetettävä pisteitä. Wolvesin onneksi Komarin loppukauden ohjelma on kova, sillä se kohtaa vielä Heiton, TuKV:n sekä IBK MedA:n. Jos Komar näissä menettää pisteitä, ratkaistaan sarjanousu luultavasti kauden viimeisessä kamppailussa, joka on sopivasti keskinäinen kohtaaminen. Piirin otteluohjelman laatija myhäilee luultavasti tällä hetkellä jossain ja taputtaa itseään olalle hyvin tehdystä työstä.

Ja onhan se takaporttikin olemassa: Jos SoVo säilyy Kakkosessa (sarjataulukko: http://palloverkko.palloliitto.fi/Live/Stats/CompetitionDetails.aspx?compID=402), nousee parempi lohkokakkonenkin Neloseen. Eli GO SOVO!!!!

Wolvesin tiukkojen matsien putki jatkuu sunnuntaina, kun SCW:n kevätkaudella tasapeliin pakottanut IBK MedA vierailee Koivuhaassa.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

46' Lindqvist -> Kuusela
46' Nyqvist -> Jalo
54' A Partanen -> Frans
54' Kivimäki -> Virtanen
71' Allén -> Tappola

Tapahtumat

27' Vastustaja    
30' Vastustaja    
40' Vastustaja    
---------------------------------
70' Vainio    
71' 1-0 Vastustaja
76' Jalo    

 

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30