Karmea helle piiskasi pelaajia lauantaina pelatussa Vitosen ottelussa, jossa SC Wolves voitti FC Halikon lukemin 4-1 (2-1).


Anton Partasella vaihtui selässä apina taputuksiin.

Aurinko porotti täydeltä taivaalta FC Halikon erittäin nuoren joukkueen vieraillessa Koivuhaassa. Pelin sävel oli selvä: Wolvesin oli voitettava matsi. Ottelun alla varmistui, ettei Joel Hildén ehdi otteluun. Näin ollen maalivahdin paidan päälleen veti Eero Riikonen, joka pelasi viime vuonna yhden puoliajan maalissa Frank Lundénin ollessa kärjessä. 

Ottelun alku oli täydellistä SCW-dominointia. Susipaidat pitivät palloa, mutta liian usein hyökkäykset päättyivät huonoon keskitykseen. Ottelun ensimmäinen loistava tekopaikka siunaantui Anton Partaselle, joka karkasi puolittaiseen läpiajoon. Pallo kuitenkin kimposi tolpan sisäpuolelta Halikkopuolustajalle, joka siivosi pelivälineen pois vaara-alueelta.

Ottelun avausmaali nähtiin noin 20 peliminuutin kohdalla, kun Jani Masalin tinttasi kulmapotkusta pallon takatolpalta verkkoon. Tasoitusmaalia ei tarvinnut kauaa odottaa, sillä halikkolaiset iskivät ovelasti heti aloituksesta pallon puolesta kentästä verkkoon. SCW osui kuitenkin vielä kertaalleen ennen taukoa, kun Henri Filatoff ja Jiri Vainio pelasivat yhteen, jälkimmäisen puskiessa pallon yläriman kautta maaliin, ja näin tauolle lähdettiin kotijoukkueen 2-1-johdossa.

Toinen puoliaika jatkui samanlaisena, SCW hallitsi ja FC Halikko keskittyi puolustamiseen. Toisen puoliajan puolessa välissä ensimmäisen virallisen ottelunsa valkopaidoissa pelannut Tuomas Kitinoja avasi heti maalitilinsä viemällä SCW:n 3-1-johtoon. 4-1-maalin niittasi Anton Partanen Toni Tuomisen läpisyötöstä. Tilanteessa ei ollut havaintoakaan mistään gorillasta selässä, sillä Partanen sijoitti pallon kylmän viileästi alanurkkaan.

Paikkoja susipaidoilla oli vaikka kymmeneen maaliin, mutta tänään ei uponnut sitten millään. Maalirautoja kolisteltiin mm. Toni Tuomisen, Sami Jalon sekä Tuomas Kitinojan toimesta. 4-1-voitto on silti parempi kuin tappio, joten ei kun eteenpäin! Hommat jatkuu jo keskiviikkona, kun vuorossa on paikalliskamppailu Nagu IF:n vieraana.

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

46' Lindqvist -> Jalo
46' Kuusela -> Kitinoja
62' Nyqvist -> Nurminen

Tilastot

15' 1-0 Masalin (Lindqvist)
16' 1-1 Vastustaja
36' 2-1 Vainio (Filatoff)
-------------------------------------
65' 3-1 Kitinoja (Vainio)
75' 4-1 A Partanen (Tuominen)

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff)

*** Jani Masalin
**   Anton Partanen
*     Eero Riikonen
Kunniamaininta: Huolto (vettä oli koko ajan pulloissa ja ämpäreissä)

 

 

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30