Suomisarjassa käynnistyy tällä viikolla kolmas kausi. Vielä ei olla ehjää kautta päästy pelaamaan, mutta josko se kuuluisa kolmas kerta toden sanoisi.

Preseason

SC Wolves on heinäkuuta lukuun ottamatta harjoitellut käytännössä läpi kesän, milloin kevyemmällä tahdilla ja milloin vähän tiiviimmin. Loppukesään mahtui myös viisi treenipeliä, seuraavin tuloksin:

SBS Wirmo 3-5

SBS Wirmo 5-10

FBC Turku Akatemia 12-1

FBC Turku Akatemia 4-4

Ryhti 3-9

-"Kesä treenattiin suunnitellun ohjelman mukaisesti, mutta kesätauon jälkeinen aika oli haastava. Ei saatu hiottua viisikkopelaamista ihan niin kuin olisi haluttu. Vasta viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet hieman ehjempiä. Parin matsin jälkeen saadaan pienen pelitauon myötä uusi kolmen viikon preseason ja se käytetään hyväksi huolimatta siitä mikä on ensimmäisten pelien anti", kommentoi SCW-valmentaja Pasi Lehtonen preseasonia. 

-"Tulevalla kaudella halutaan monipuolista hyökkäyspelaamista sekä tiivistää oman pään pelaamista jotta saataisiin käännettyä noin yhdeksän peliä suoran peliajan jälkeen", Lehtonen jatkaa.

 

Kokoonpano

Normaalia liikehdintää on taas tänäkin kesänä nähty, molempiin suuntiin. Isoin menetys koettiin kun viime kaudella koko sarjan pistepörssin voittanut Oskari Laaksonen siirtyi Raumalle, mutta toisaalta myös toiseen suuntaan on tullut tulivoimaa useammankin pelaajan voimin.

Pelaajasopimuksia on kasassa yhteensä 25:

Maalivahdit:

Werneri Laaksonen, Valtteri Ylander, Aapeli Vehosmaa (SB Hirvensalo), Lassi Liukkonen (SekTa)

Kenttäpelaajat:

Kalle Laukkanen (FoSu), Anton Wikström, Miikka Lempinen, Matti Mertanen (FoSu), Santeri Rekola, Eetu Niemi, Joel Ylistalo, Severi Kostiainen (FBC Turku), Oskari Kajander, Arttu Linnavuori, Henrik Huhtala (Ruoska), Toni Hurme, Olli Kokkola (SB Naantali), Antti Kokko, Jasu Pääkkö, Teemu Pakarinen, Tommi Sauvonsaari, Patri Filatoff, Kalle Tuominen, Sergei Nurmi, Teemu Helminen

Kapteenina jatkaa Jasu Pääkkö, varakapteeneina toimivat Miikka Lempinen, Arttu Linnavuori ja Kalle Tuominen.

Lähteneet:

Emil Roue (Velehot), Robin Andersson (Velehot), Joona Kaario (FBC Turku), Joona Suominen (FBC Turku), Heikki Hirvisuo (TPS), Oskari Laaksonen (SalBa), Teemu Junno (SCW2)

 

Lohko C

Jo toisen kerran torsoksi jäänyt Suomisarja pistettiin täksi kaudeksi osittain uuteen uskoon. Lohkojakoja muutettiin ja etäisyyksiä tasattiin, mikä tarkoittaa sitä että kun aiemmin Helsinki toimi jonkinnäköisenä päätepysäkkinä idässä, niin tällä kaudella lohkosta löytyy Loviisaa, Porvoota, Imatraa, Kouvolaa ja Lahtea. Lisäksi toinen Länsirannikon "paikallisvastustajista" eli FoSu pelaa tällä kaudella eri lohkossa. Muutoksella pyritään tasaamaan lohkojen reissukilometrejä sekä sen myötä myös entistä paremmin valmistamaan mahdollisia nousijakandidaatteja valtakunnallisen Divarin vaatimuksiin.

Viime kaudelta tuttuja vastustajia on lohkosta puolet, eli SBS Wirmo, SB Vantaa, GrIFK, S.S. Storm, SBS Kings ja VSS. Uusvanha tuttavuus on kevään 2021 Divarikarsinnoissa kohdattu kouvolalainen Sudet SB. Susien lisäksi myös PSS (Porvoo) ja Loviisan Tor pelasivat viime kaudella Suomisarjaa, kun taas sarjanousijoina muita haastamaan lähtevät Imatran Voima sekä lahtelainen Pelicans SB. Divarista pudonneita ei tällä kaudella lohkosta löydy.

Sarjan sivut löytyvät tulospalvelusta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/466/9359/8739/2022-2023/paivan-ottelut 

 

Wolvesin osalta sarja käynnistyy lauantaina Pelicansin vieraana. Kotiavaus mitellään heti tulevan viikon torstaina, kun PUNT:issa vastaan asettuu vihtiläinen VSS.

Tervetuloa katsomoihin ympäri eteläistä Suomea! Ja jos et pääse paikan päälle, niin SalibandyTV tulee palvelemaan ainakin kotiotteluissa: https://salibandy.tv/clubs/SC%20WOLVES/193044703

 

//DL

  • autotarvike.png
  • albi.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • op_valk.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31