KOMEA KYMPPI - WOLVES LÄHTEE JUHLAKAUTEEN SUOMEN KOMEIMPANA

Kahden koronan kurittaman tynkäkauden jälkeen SC Wolvesin miesten edustusjoukkue valmistautuu täysimittaiseen kauteen läntisen alueen Nelosen lohko A:ssa. Viime kaudella seitsemänneksi sarjassa sijoittunut susilauma lähtee parantamaan sijoitustaan tulevalle kaudelle. Joukkueen sisältä löytyy myös luottoa, että kymmenennellä kaudella futisviheriöllä pystytään taistelemaan paluusta kirkkaisiin valoihin, eli noususta Kolmoseen. Juhlakauden ainekset ovat siis kasassa, tervetuloa matkaan!

 

Joukkue

Pitkän ja pimeän preseasonin aikana Wolvesissa on käynyt ovi niin sisään kuin ulospäinkin, mutta pääasiassa joukkueen runko on säilynyt entisellään. Filatoffit, tullat, tuomiset ja muut löytyvät edelleen kokoonpanolistasta myös kaudella 2022. 

Täysin uusina pelaajina susilaumaan ovat talven aikana liittyneet futsalin nuorten maajoukkuepelaaja Aladin Ljesnjanin sekä Paimion Hakassa mittavan pelaajauran tehnyt Juuso Jaakkola. Muutaman pelaajan kanssa käydään vielä neuvotteluja. Paluun Susipaitaan tekee puolestaan Milliam Ahanen, joka vuoden harharetken jälkeen tekee paluun mentaalivalmentaja Jyrki Filatoffin hellään huomaan. 

Muita tuttuja kasvoja seuran muista joukkueista on myös liittynyt jalkapallon edustusjoukkueeseen. Sarjapaikastaan täksi kaudeksi luopumaan joutuneen SCW/2:n rosterista ylöspäin ovat nousseet Valtteri Vahtera, Karl Nyqvist, Erkka Filatoff, Kuisma Ryödi sekä Juuso Lehto. Salibandyn puolelta joukkoon on liittynyt Anton ”Tici” Wikström. Paluun pelikentille tekee myös koko viime kauden loukkaantuneena ollut Juho Nurmi. 

Ovi on käynyt valitettavasti myös ulospäin joukkueesta, kun tasaisemmille viheriöille, eli golfin pariin, siirtyi Wolvesin historian paras maalintekijä Jani Masalin. Lisäksi yleisön suosikki Joel Ylistalosta käytiin talven aikana tiukkoja siirtoneuvotteluja joiden päätteeksi jälleen yksi Wolves-peluri nähdään korkeammilla sarjatasoilla. 

Tulevalla kaudella SCW tekee myös yhteistyötä Kolmosessa pelaavan Paimion Hakan kanssa. Yhteistyö sisältää yhteisten treenien lisäksi mahdollisuuden, että Paimion lupaavia nuoria nähdään susinutussa. Lisäksi Wolvesin pelaajat pääsevät haastamaan itseään paimiolaisten kolmosdivarin otteluissa halutessaan. 

Valmentajana tulevalla kaudella jatkaa seuran presidentti Henri Filatoff. 

 

Kotikenttä & Sarja & Vastustajat

Wolves pelaa tulevan kauden kotiottelunsa viime kaudelta tutulla Koivuhaan nurmikentällä. Pääsääntöinen pelipäivä kotiotteluille on torstai ja alkamisaika 20.00. Ensimmäinen kotiottelu on ohjelmassa toukokuun 5. päivä, kun Hot Lips saapuu Paraisille. 

Nelosessa pelataan kaudella 2022 12 joukkueen kaksinkertainen sarja. Sarjan voittaja nousee suoraan Kolmoseen ja tällä hetkellä sarjataulukossa putoamisviiva on piirretty sijojen seitsemän ja kahdeksan väliin, joten sarjan viisi viimeistä joukkuetta ovat putoamisvaarassa.

Alkavalla kaudella sarjassa Wolvesia vastaan asettuu pääosin tuttuja joukkueita, ainoa täysin uusi vastustaja on Kolmosesta viime kaudella tippunut Jyrkkälän Tykit. Joukkueet ovat nyt ensimmäistä kertaa samaan aikaan samassa divisioonassa historiansa aikana. Vuodesta 2017 ovat molemmat joukkueet pelanneet yhtäjaksoisesti Kolmosessa tai Nelosessa, mutta hissit ovat aina liikkuneet synkronoidusti vastakkaisiin suuntiin ja näin kohtaamisilta on vältytty. 

Tutuimmat vastustajat taas ovat Hot Lips, Salon Toverit,  Turun Weikot , Salon Wilpas sekä Euran Pallo. Muut joukkueet sarjassa ovat Pallo-Iirojen kakkosjoukkue, Liedon Pallo, Åbo Club de Fútbol ja Raisio Futis. 

 

Kauden alku

Wolves aloittaa kautensa pääsiäislauantaina vieraspelillä Liedossa klo 16.30. Liedon Pallo kohdattiin viime kaudella kertaalleen, silloinkin Liedossa, tosin nurmella. Tuolloin kotijoukkue voitti 3-1 vahvan ensimmäisen puoliajan ansiosta. Huhut kertovat kuitenkin lietolaisjoukkueen kokeneen talven aikana suuria muutoksia, joten viime vuoden ottelusta ei kannata suuria johtopäätöksiä vetää. 

Lauantaina Wolves-paidassa debyyttinsä saa varmasti muutama uusi pelaaja, mutta kauden odotetuin debyytti eli susilauman uudet kokomustat peliasut debytoivat näillä näkymin vasta vieraspelissä 28.4. Salon Tovereita vastaan. Ulkomailta asti vaikutteita saaneet peliasut saattavat olla jopa komeimmat mitä Suomessa tällä kaudella nähdään! 

 

Mitä? LiePa - SC Wolves

Missä? Viertolan tekonurmi, Lieto

Milloin? Lauantaina 16.4. klo 16.30

 

//JV

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31