SC Wolves kärsi sunnuntai-iltana kauden ensimmäisen jatkoaikatappionsa, kun FoSu vei Paraisilta kaksi pistettä mukanaan.

Paljoa parempaa alkua ei ottelulle edes kehtaa toivoa, sillä jo 8. peliminuutilla SC Wolves siirtyi 3-0-johtoon niin, että jokainen ketju oli päässyt maalin makuun, maalintekijöinä Jasu Pääkkö, Anton Wikström ja Patri Filatoff. FoSu kuitenkin kuittasi 3-0-maalin vain hetkeä myöhemmin ja tuli vielä ennen erän loppua yhden maalin päähän.

Toisen erän ensimmäinen puolikas mentiin maaleitta, mutta sitten aukesi maalihanat uudestaan. Oskari Laaksonen vei vastahyökkäyksen päätteeksi Wolvesin uudestaan kahden maalin johtoon, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin oltiin tasalukemissa, forssalaisten iskettyä nopeaan tahtiin kaksi maalia. Santeri Rekola osui vielä Wolvesille ja FoSu kuittasi senkin, joten päätöserään lähdettiin tasalukemista 5-5.

Ottelun ensimmäinen rangaistus tuomittiin pelikellon näyttäessä aikaa 42.56, eikä FoSu kerennyt jauhaa ylivoimaa kuin 13 sekuntia ennen kuin pallo kaivettiin Wolves-maalista. Momentum kääntyi totaalisesti ja hetkeä myöhemmin vierasjohdon tuplausta haettiin rankkarilta, mutta Werneri Laaksonen nollasi yrityksen täysin. Sergei Nurmen tasoitusosuma ajassa 52.45 jäi varsinaisen peliajan viimeiseksi, ja näin edessä oli kauden kahdeksas jatkoaika. 

Tähän asti jatkoaikasaldo oli komea 7/7, mutta sunnuntaina Susipaidat joutuivat kärsimään kauden ensimmäisen jatkoaikatappionsa. Pelikello pysähtyi aikaan 61.48, kun ottelu tuli päätökseensä ja kaksi pistettä lähtivät Forssaa kohti.

-"Hyvän alun jälkeen päästettiin vieraat liian kohteliaasti mukaan peliin. Pelin edetessä hävittiin irtopalloja omalla alueella liikaa ja kaveri rankoi. Puolustettiin myös liian kaukaa. Hyökkäyksessä ei oltu tarpeeksi nälkäisiä. Se siitä. Ensi viikolla taas kaksi peliä. Eteenpäin!", kommentoi SCW-valmentaja Pasi Lehtonen sunnuntain ottelua entistä seuraansa vastaan.

SC Wolves jatkaa pelejään jo keskiviikkona, kun Paraisilla vierailee RSS Panthers. Tervetuloa jälleen PUNT:iin silloin!

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244130/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Pasi Lehtonen):

*** Teemu Junno

** Anton Wikström

* Sergei Nurmi, Santeri Rekola

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30