SC Wolves haki keskiviikkoiltana jatkoaikavoiton myötä kaksi pistettä Vantaalta.

Suomisarjaviikko avattiin jo keskiviikkona, kun SB Vantaa ja SC Wolves iskivät yhteen. Wolves sai otteluun salama-alun, kun jo toisessa vaihdossa kapteeni Jasu Pääkkö iski pallon ylänurkkaan. Lauantain HIFK-matsiin verrattuna SCW oli huomattavasti paremmalla jalalla liikkeellä. Laukausten eteen kerettiin paljon paremmalla prosentilla, mikä olikin Werneri Laaksosen torjuntatyöskentelyn ohella syy siihen, että Wolves pysyi avauserän loppuun asti johdossa. SB Vantaa painoi päälle, mutta tuloksetta.

Kakkoserässä alkoi maaliverkko heilua oikein urakalla. SB Vantaa osui erässä kahdesti, mutta SC Wolves vei myö kakkoserän nimiinsä neljällä täysosumalla. Oskari Laaksonen, Teemu Helminen, Antti Kokko ja Joel Ylistalo iskivät tärkeät maalit, joilla Wolves otti vahvan 2-5-taukojohdon ennen päätöserää.

Päätöserään SCW sai vastaansa myös kentän kolmannen joukkueen, eli punapaitaisen kaksikon. Alivoima toimi tänään hyvin, mutta 12 minuuttia oli liikaa tapettavaa. Runsas jäähymäärä kostautui lopulta, sillä SB Vantaa nousi ylivoimilla tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle. Jatkoaika ehti vanheta reilut kaksi minuuttia, kun Patri Filatoff naulasi ottelulle ratkaisun maalin edestä ja varmisti kaksi pistettä kotiin vietäväksi.

-"Vaikka oltiin kaksi matsia putkeen hävitty, niin tänään saatiin peli paremmin uomiinsa ja oltiin pelissä mukana. Oltiin aika paljon vastustajaa edellä. Erätauolla käytiin läpi muutamia asioita ja otettiin toinen erä nimiimme. Muutaman lisämaalinkin olisi voinut tehdä. Kolmas erä oli rikkonainen ja tuli pitkiä vaihtoja. Jotkut joutuivat paljon istumaan, toiset taas pelaamaan isot AV-minuutit. Lopulta saatiin sentään se lisäpiste, vaikka täydet kolme oltais ansaittukin", kommentoi SCW-luotsi Marko Vehmanen ottelua.

SCW:n kausi jatkuu puolentoista viikon päästä tuplaviikonlopulla, kun Paraisille vieraaksi tulee VSS ja sunnuntaina matkataan Forssaan FoSu:n vieraaksi.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244228/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Werneri Laaksonen

** Tommi Sauvonsaari, Jasu Pääkkö

* Joel Ylistalo, Teemu Pakarinen, Antti Kokko

 

  • autotarvike.png
  • albi.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30