Wolvesille kovan luokan vahvistukset

SC Wolvesin salibandyjoukkue vahvistaa rivejään neljällä pelaajalla.


Sergei Nurmi (vas.), Heikki Gustafsson, Jasu Pääkkö ja Miikka Lempinen.

SCW:n General Manager Henri Filatoff on taas pitänyt verkot vesillä kesän ajan, ja lopulta uurastus palkittiin neljän vahvistuksen muodossa. Haaviin jäi Sheriffeistä siirtyvä Sergei Nurmi sekä Hallisarjasta tutun TaPy:n voimakolmikko Heikki Gustafsson, Jasu Pääkkö sekä Miikka Lempinen.

Hyökkääjänä pelaava Nurmi on uransa aikana taiteillut TPS:n, TuWe:n ja Sheriffsin paidassa. Viime kaudella tilille tuli kuusi matsia kakkosdivarissa. 

Puolustaja Gustafsson pelasi TPS:n junioreissa B-junioriksi asti, ja lähti parin vuoden tauon jälkeen TaPyyn pelaamaan Hallisarjaa. Gustafssonin pakkipari Lempinen taas aloitti salibandyuransa vasta vuonna 2010, kun TaPy perustettiin. Urheilutaustaa kuitenkin löytyy, sillä mies on pelannut lentopalloa neljä vuotta.

Pari kertaa Hallisarjan pistepörssinkin voittanut Pääkkö on juniorina pelannut Team-17:ssa ja FBC Turussa A-junioriksi asti. Aikuisiällä Pääkkö ei kuitenkaan virallisia pelejä ole pelannut ennen Wolvesin tämän kauden Cup-otteluita.

TaPy-kolmikko on jo edustanut SCW:tä tehokkaasti Suomen Cupissa, mutta Nurmen debyytti on edelleen tekemättä. Seuraava mahdollisuus tähän on viikon päästä lauantaina, kun tämän kauden nelosdivari alkaa Salossa.

Free Joomla! templates by Engine Templates