Salibandynelosen otteluohjelma julki

SC Wolvesin kauden 2015-2016 virallisten ottelujen ajankohdat ovat nyt selvillä.

SCW sijoitettiin niin sanottuun maakuntalohkoon, jossa se oli myös ensimmäisellä Nelosen kaudellaan 2012-2013. Positiivista lohkossa on se, että pääsee pelaamaan vähän muuallakin kuin Leafillä ja SB Areenalla. Kääntöpuoli on kauden aikana tulevat sadat ylimääräiset ajokilometrit.

Entisestään tuttuja joukkueita ovat juuri kaudella 2012-13 samaa sarjaa pelanneet halikkolainen HFT, sauvolainen SU sekä salolainen SB Cactus. Cactus ja HFT pääsivät kauden päätteeksi nousukarsintoihin, SU tippui sarjaporrasta alemmas. Wolves sijoittui kuudenneksi. Em. kolmikon lisäksi SCW on kertaalleen kohdannut kemiönsaarelaisen KemKi:n. Tämä tapahtui keväällä 2013, kun SCW järjesti Saaristomestaruusturnauksen Paraisilla. KemKi voitti turnauksen, mutta SCW voitti keskinäisen ottelun 3-2. 

Täysin uusia tuttavuuksia löytyy siis kolme: Loimaan Leisku sekä Suur-Salon keisarikunnasta ponnistavat KiU ja KiKi. Näistä KiU tosin tulee tutuksi jo ensi viikonlopun Suomen Cupissa.

Suomen Cupista puheen ollen, ensimmäinen kierros tosiaan pelataan nyt tulevana sunnuntaina Salossa. Ensimmäisellä kierroksella Susipaitojen kanssa samassa lohkossa on salolaiset IBK MedA ja KiU. Kolmen joukkueen lohkon KAKSI parasta etenee jatkoon, joten saumat ovat paremmat kuin koskaan aikaisemmin.

Otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Hallisarjan otteluohjelmaa odotellaan edelleen, sarja alkaa lokakuun loppupuolella.

Free Joomla! templates by Engine Templates